10 65 Tuhannet ihmiset kääntyivät Boztepeen

Turkki on yksi harvoista kaupungeista armeijan Boztepe terassi, Feast of Sacrifice äänestysprosentti kansalaisten takanamme. Ne, jotka haluavat kiivetä Boztepe, jonka korkeus on 530 metriä, ovat muodostaneet pitkiä jonoja köysiradan eteen.

Tuhannet kansalaiset, jotka tulivat maakunnan ulkopuolelta ja asuivat Ordussa, heittivät Boztepeen katsomaan kaupunkia. Kansalaisilla, jotka haluavat mennä Boztepeen, jossa on köysirata 530-metrin korkeudessa, on pitkät jonot köysiradan kääntöjalustojen edessä matkustaessaan ainutlaatuisella maisemalla.

10in päivittäinen loma loma-aikoina, erityisesti kaupungin ulkopuolelta tulevilla kansalaisilla, oli Ordussa. Ystävällisten ja sukulaisten käyntien jälkeen 4in uhripäivänä Boztepe oli suosituin paikka vieraileville vieraille. Yhteensä 65 tuhatta ihmistä käytti köysiradan pitkiä loma-aikoja, kun taas 4 tuhat ihmistä halusivat viedä köysiradan Boztepeen 35in päivittäisen loman aikana. Ennen matkaa muodostui pitkät jonot köysiradan asemalle Atatürkin muistomerkkiin asti. Tämä intensiteetti koettiin ylemmässä asemassa, jota käytettiin sekä Boztepen paluusta että alemmassa asemassa.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia