Eid Al-Adhan vapaa ensimmäinen 2-päivä

Konyan Metropolitan Municipality ryhtyi tarvittaviin toimiin, jotta kansalaiset voisivat viettää Eid al-Adhan rauhanomaisesti ja sujuvasti.

VICTIMIN MYYNTIPIITTEET VALVONTAA

Konyan Metropolitan Municipality Ympäristönsuojelun ja valvonnan laitos, uhrien myynti ja teurastukset, jotka on tunnistettu muilla alueilla kuin uhrin myynti ja teurastus, ilmoittivat, että paikkoja ei sallita. Terveys- ja asiakirjavalvonnan suorittavat eläinlääkärit ja kunnan poliisiryhmät uhrien myynti- ja teurastuspaikoilla; Yhtiö on myös ryhtynyt tarvittaviin toimenpiteisiin kaikenlaisten jätteiden keräämiseksi ja puhdistamiseksi, jotka tapahtuvat myynti- ja leikkausalueilla tavalla, joka ei jätä tilaa ympäristön pilaantumiselle.

ILMAINEN ELÄINTARKASTUS

Konyan Metropolitan Municipality's Tatcakin alueen eläinpuistot ja markkinatilat eläinlääkärit maksavat vapaa-ajan yleisen tarkastuksen maksamisen jälkeen vapaapäivänä toisella päivällä.

KEMETERIA VALMIS KÄYTTÖÄ

Konyan keskusta ja alueet puhdistamalla kansalaisten hautausmaita lisäämällä metropolialueen kansalaisten rauhaa ja turvallisuutta, keskustaan ​​tulee jatkossakin työskennellä läänin kuntien kanssa juhlapäivään asti.

KOKO KULJETUKSEN ENSIMMÄINEN 2-PÄIVÄT ILMAISEKSI

Kuljetussuunnittelu- ja rautatiejärjestelmän osasto, joka tarjoaa ilmaista palvelua linja-autoilla ja raitiovaunuilla juhlavuoden ensimmäisen ja toisen päivän aikana sekä 50-alennuksen kolmannella ja neljännellä päivällä, ryhtyi kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta kansalaiset olisivat mukavampia ja rauhallisempia.

ZABITA JATKUU TÄYTTÄMISEKSI

Metropolitan Municipality Poliisilaitos jatkaa työskentelyään vastaamaan kaikenlaisiin valituksiin Eid al-Adhan aikana. Bayram-loman aikana poliisilaitoksen ja linja-autoaseman ja ympäristöpolitiikan osastojen palvelurakennusta ylläpitää 24-tuntia, 08.00 - 23.00 Zaferin aukiolla ja noin, 08.00-24.00in ja Mevlanan hauta, Bedesten ja Vanha autotalli välillä. Voit soittaa 350 31 74ille valituksia poliisista.

KOSKI 24 TUNTIA PÄIVÄSTÄ

Konyan Metropolitan Municipality KOSKI: n pääosasto, vesi-, jäteveden- ja mittarihäiriöiden aikana, tarjoaa 24-tunnin palvelua. Kansalaiset voivat soittaa ALO 185iin veden ja viemäriin.

İTFAİYE, 110 KESKUSSA

Palokunnan laitos, joka jatkaa normaalia työtä juhla-aikana; 31in pääkonttori ja 110-alue Konyassa jatkavat työskentelyä keskustassa. 112-hätäkeskukseen liittyvät kansalaiset, tulipalot ja muut luonnonkatastrofit voivat ilmoittaa.

TIETEELLISET TYÖNTEKIJÄT JA VALVONTAVIRANOMAISTEN RAKENTAMINEN

Metropolitan Municipality, tiede- ja rakennusvalvonnan osasto juhla-, maantie-, tretuvar-, jalkakäytävä-, liukuporras-, valaistus- ja vastaavat ongelmat reagoivat hätätilanteisiin.

Kansalaisten, Alo 153in ja 221 14 00in puhelinnumerot juhla-aikana voivat ilmoittaa kunnallisyksiköistä.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.