120-yksikön metroajoneuvotarjouspalkinto Istanbulin rautatiejärjestelmälle (erityiskertomus)

Istanbulin rautatiejärjestelmän erityisuutisia varten metroajoneuvojen hankintamenettelyn tuloksena
Istanbulin rautatiejärjestelmän erityisuutisia varten metroajoneuvojen hankintamenettelyn tuloksena

2017 / 229012 GCC numeroitu Dudullu-Bostancı ja Mahmutbey-Esenyurt Metro Lines Rautatiekuljetus Julkinen liikennejärjestelmä 120 Metroajoneuvojen hankinta- ja käyttöönottopyyntö, jonka toteutti Istanbulin pääkaupunkiseudun rautatiejärjestelmän hankkeiden osasto, pidettiin 31.07.2017-päivänä. 2-yhtiö toimitti tarjouksen.
RayHaberTarjoajien ja niiden tarjousten (TL) saamien tietojen mukaan:

1-ROTEM 564.000.000 TL
2-CRRCMNG 565.000.000 TL

Metroajoneuvojen matriisien lähettämisohjelma; Kaikkien 120-ajoneuvojen toimitus suoritetaan 20: ssa (kaksikymmentä) kuukautta. Sarjan toimitus alkaa 10.month alkaen alkamispäivästä ja 20. valmistuu kuukauden lopussa.

Viimeisen sarjan toimittamisen jälkeen kenttäkokeissa käytetään 30-päivää (kolmekymmentä) päivää ja kokeilua varten käytetään 60 (kuusikymmentä) päivää. Tämä toimitusohjelma perustuu 90iin. 10-sarja (2-ajoneuvo) kuukaudessa, jota seuraa 8-sarja (3-ajoneuvo) ja 12 joka kuukausi. ja 20 on määritettävä toimeksisaajan toimitettavaksi sarjapakkauksina. Sopimuspuolen on täytettävä nämä ehdot. Kokeilutoiminta on suoritettava erikseen niillä radoilla, joilla tämän soveltamisalan piiriin kuuluvat ajoneuvot toimivat.

Jos jokin linja, johon tämän yrityksen piiriin kuuluvat ajoneuvot ovat valmiina, ja kulkuneuvojen kuljetus linjalle on saavutettu, saavutetaan riittävä määrä ja hallintopyynnöt; linjan kokeilutoiminto käynnistyy. Tässä tapauksessa kyseessä olevan linjan koekäynnin kesto on ajoneuvon toimitusprosessissa, mutta se ei johda muutokseen edellä mainitun 60 (60-päiväisen) koekäynnin keston aikana, jota käytetään sen jälkeen, kun kenttätestit on suoritettu viimeisen sekvenssin toimittamisen jälkeen.

Toimeksisaajan on toimitettava hallintoneuvostolle yksityiskohtainen työohjelma ajoneuvotestausta varten (tehdas- ja kenttätestit) ja koekäyttöön hyväksyttäväksi 30: ssa (kolmekymmentä) kalenteripäivää sopimuksen voimaantulosta. urakoitsija; Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Yhtiön on toimitettava hankintasuunnitelmat, jotka toteutetaan sopimuksen puitteissa ja jotka osoittavat prosessit, suunnittelun, hankintasuunnitelman, tuotannon valmistelun, tuotannon kokoonpanon ja kaikki siihen liittyvät testit selkeästi ja selkeästi hankintayksikön hyväksynnälle. Mahmutbey-Esenyurtin metrolinjan koeajo on 120-päiviä ja Dudullu-Bostancı-metrolinjan koeajo on 60-päiviä. Ensimmäinen 80-metroajoneuvo on suunnitteilla Mahmutbey-Esenyurtin metrolinjaan ja toinen 40-metroajoneuvo on suunniteltu Dudullu-Bostancı-metrolinjaan.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar