Bingolissa minibussi törmäsi junaan risteyksessä! 3 loukkaantui

Nuori Van Bingol Tatvan-Elazigin retkikunta Van Lake Express ja minibussi törmäsivät tasoristeyksen ylittämisessä, 3-ihmiset loukkaantuivat.

Tatvan-Elazigin matkustajajunayhteys 11.00 sijoittuu Ardicdibin kylän Bingol Youngin kaupunginosaan Saganin kylän lähellä, törmäsi vapaan tasoristeyksen minibussiin. 3-henkilöt loukkaantuivat onnettomuudessa minibussissa. Haavoittuneet otettiin sairaalaan ambulansseilla paikasta.

Se sai tietää, että onnettomuus tapahtui tasoristeyksessä ilman TCDD: n lupaa.

Opittiin, että junan törmäyksessä oleva minibussi vei työntekijät läheiselle rakennustyömaalle.

Onnettomuusta vastaan ​​käynnistettiin tutkimus.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.