Uusi rautatieliikenneliiton jäsen TCDD Transportation Inc.

Rautatiekuljetusyhdistyksen uusi jäsen TCDD Taşımacılık A.Ş: Rautatiekuljetusyhdistys kasvaa ja vahvistaa jatkuvasti uusia jäseniään päivittäin.

DTD: n 02 Toukokuussa 2017issa pidetyssä hallituksen kokouksessa TCDD Taşımacılık A.Ş.:n jäsenyyshakemus arvioitiin ja hyväksyttiin.

01 Tammikuu 2017in päivämäärän jälkeen vapauttamisprosessi ja kilpailun avaaminen ovat alkaneet.
TCDD Taşımacılık A.Ş. matkustaja- ja rahtiliikenne, logistiikkapalvelut, lautta- ja rahti- ja matkustajaliikenne. Suurnopeusjunat, tavanomaiset junat, esikaupunkijunat, Marmaray ja TCDD Taşımacılık A.Ş. hallinnoi.

Organisaatiorakenteessa, jossa TCDD Transportation Inc. on rakennettu kolmeksi pääyksiköksi logistiikaksi, matkustajaliikenteeksi ja ajoneuvojen ylläpidoksi; 15-asunnossa on kaksi toimipistettä maakunnissa: 7in pääkonttori (Istanbul, Ankara, Izmir, Sivas, Malatya, Adana, Afyonkarahisar), YHT-toiminta ja Marmaray-toiminta.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.