Uusi rautatiekuljetusyhdistyksen jäsen TCDD Taşımacılık A. Association.

TCDD: n uusi jäsen TCDD Taşımacılık A.Ş: Rautatiekuljetusyhdistys kasvaa ja vahvistuu jatkuvasti uusien jäsentensä kanssa päivä päivältä.


DTD: n 02 Toukokuussa 2017issa pidetyssä hallituksen kokouksessa TCDD Taşımacılık A.Ş.:n jäsenyyshakemus arvioitiin ja hyväksyttiin.

01 Tammikuu 2017in päivämäärän jälkeen vapauttamisprosessi ja kilpailun avaaminen ovat alkaneet.
TCDD Taşımacılık A.Ş. matkustaja- ja rahtiliikenne, logistiikkapalvelut, lautta- ja rahti- ja matkustajaliikenne. Suurnopeusjunat, tavanomaiset junat, esikaupunkijunat, Marmaray ja TCDD Taşımacılık A.Ş. hallinnoi.

Organisaatiorakenteessa, jossa TCDD Transportation Inc. on rakennettu kolmeksi pääyksiköksi logistiikaksi, matkustajaliikenteeksi ja ajoneuvojen ylläpidoksi; 15-asunnossa on kaksi toimipistettä maakunnissa: 7in pääkonttori (Istanbul, Ankara, Izmir, Sivas, Malatya, Adana, Afyonkarahisar), YHT-toiminta ja Marmaray-toiminta.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset