Trabzon Light Rail System -hanke käynnistyy milloin

Trabzon Light Rail System -hanke alkaa, kun: Trabzon Metropolitanin pormestari Orhan Fevzi Gumrukcuoglu, Trabzonin asukkaat ovat kiinnostuneita rautatiejärjestelmän hankkeesta.

Trabzonin kaupunginjohtaja Orhan Fevzi Gümüsçüoğlu 3. lehdistötilaisuudessa. Trabzonin kaupunginkaupungin pormestari Sera-järvi saattoi kokouksen päätökseen kunnaksi, täytti ja ylläpitää kaikkea työtä projektissa, jonka Trabzonin presidentti utelias odottaa hanketta varten selitti Trabzonin kansaa.

TRABZON RAILINJÄRJESTELMÄN PROJEKTI TÄYTTÄÄ VUODESTA

Korostaen, että he valmistautuvat allekirjoittamaan toisen suuren investoinnin Trabzoniin, Gümrükçüoğlu sanoi: ”Työtä tehdään Trabzonin itä-länteen suunnassa, joka on karu maantiede. Olemme saattaneet hankkeen päätökseen tämän vuoden loppuun mennessä. Sitten jatkamme matkalla rahoitusta. Halusimme ottaa jälleen suuren askeleen kaupungissa. Trabzonissa on Karagöz-aukio historiassa. Se sijaitsee Trabzonin vilkkaimmalla alueella. Olemme tehneet suuren valmistelun tuoda tämän neliön takaisin Trabzoniin. Cudibey-peruskoulu ja opettajan talo sijaitsevat tällä alueella. Kokouksessamme kansanopetusministerin İsmet Yılmazin kanssa allekirjoitimme pöytäkirjan selvitysprosessin toteuttamiseksi sillä edellytyksellä, että rakennamme ja toimitamme koulun ja opettajan talon, jonka hankimme TOKİ: lta Tabakhanessa. Aloitamme tämän jättiläishankkeen toteuttamisen lähikuukausina. Minulle on erittäin miellyttävä välittää tämä yleisölle täällä. ”

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.