Auton lahjoitus Tofaşilta Anadolu-yliopistolle

Tofaş lahjoitti auton Anadolu-yliopistolle opetustarkoituksiin: Tofaş lahjoitti ajoneuvon Anadolu-yliopiston teknilliselle tiedekunnalle huhtikuun 9in allekirjoittamalla protokollalla opetustarkoituksiin. Anadolun yliopiston rehtori Prof.Dr. Tohtori Naci Gündoğan ja Tofaşin ulkosuhteiden johtaja Güray Karacar.

Anadolu-yliopiston rehtori puhuu pöytäkirjan seremoniassa. Tohtori Naci Gündoğan sanoi: ”Tofaş lahjoittaa auton yliopistollemme erittäin tärkeällä askeleella. Tätä työkalua käyttävät yliopiston teknisen tiedekunnan opiskelijat opetustarkoituksiin. Noin kaksi vuotta sitten amerikkalainen rahtiyhtiö lahjoitti Boeing 727 -tyyppisen ilma-aluksen käytettäväksi ilmailu- ja astronautitieteiden tiedekunnassa. Tämä kone, joka on varustettu moottoreillaan ja lisämoottorillaan, oli erittäin tärkeä koulutuspalvelu. Tämän lentokoneen ansiosta opiskelijoillamme oli mahdollisuus työskennellä todellisella moottorilla. Siksi Tofaşin lahjoittama auto antaa opiskelijoille saman mahdollisuuden. Opiskelijamme työskentelevät aidolla auton moottorilla. Siksi kiitän Tofaşia hyvin paljon. Toivon, että muut yritykset osallistuvat jatkossakin koulutukseen. "

Orum Haluaisin kiittää rektori Naci Gündoğania hyvistä sanoistaan. Meille on suuri ilo tulla Eskisehiriin. En edes muista, kuinka monta kertaa olen ollut tässä kaupungissa. Joka kerta, kun tulen, koen saman onnen ja jännityksen. Aivan kuten Tofaş, teemme tämän auton lahjoituksen 57in eri oppilaitokselle vuoden 1. Vanha nimi "Fiat Laboratories" ja uusi nimi "Tuki ammatilliselle koulutukselle" hankkeen puitteissa, tämä lahjoitus, 17-koulu ja 41-yliopisto tekevät. Karacar jatkoi alan toimijoiden tilannetta ja tulevaisuuden odotuksia koskevasta tilanteesta. Ensimmäistä kertaa maassamme valmistettiin samassa tehtaassa 387 tuhatta autoa, joita seurasi vientitietue. Autoteollisuus on tällä hetkellä ainoa sektori, joka ei tuota vaihtotaseen alijäämää. Tavoitteenamme on, että tapaatte autoteollisuuden tällä hetkellä, liity meihin. Viime vuonna 3 on palkannut tuhansia 600-ihmisiä. Haluamme työskennellä pätevän henkilöstön kanssa, koska tarvitsemme erittäin vakavan työvoiman. ”

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar