Küçükçekmece-Çatalca Rautatiejärjestelmän linjakysely Projektipalvelu Tarjous valmistui

Küçükçekmece-Çatalca Rautatiejärjestelmän linjakysely Projektipalvelu Tarjous valmistui

Küçükçekmece-Çatalca-rautatiejärjestelmän linja-autoliikenteen tarjouskilpailu Arnavutköy-Çatalca-Büyük Çekmece-Esenyurt-Avcılar-Küçükin alueella kattaa 30 km -linjan tutkimus- ja projektipalvelut ja tarjous tehtiin 10.01.2017illa ja tarjous tehtiin 8illa. hän oli antanut. Himtek Engineering Companysta saamiemme tietojen mukaan Himtek Engineering ilmoitti voittaneensa 415.000 TL: n tarjouksen.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 13

Tarjousilmoitus: Osta akku

Marraskuu 13 @ 11: 00 - 12: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13
tsaari 13

Hankintailmoitus: Rautatie II: n ja Rautatie III: n lauttojen valmistelu toimintaan

Marraskuu 13 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar