Eyüp - Bayrampaşan rautatiejärjestelmän linja ja Esenlerin nostalgiset raitiovaunuprojektin konsultointipalvelut

Eyüp - Bayrampaşan rautatiejärjestelmän linja ja Esenlerin nostalgiset raitiovaunuprojektin konsultointipalvelut

2017 / 33897 EKAP-numerolla RayHABER Eyüpin - Bayrampaşa Rail System Line- ja Esenler Nostalgic Tram -projektien konsultointipalvelujen tarjouskilpailu julkaistiin osoitteessa 11.03.2017: 10: 00. Eyüp - Bayrampaşa Rail System Line ja Esenler Nostalgic Raitiovaunuhakemuksen lopullinen projektipalvelu (n. 6 km) konsultointipalveluun, hakijoita, joilla on riittävä kokemus, kutsutaan lähettämään esivalintahakemus.

Tarjouskilpailun voittajat, joita kutsutaan tarjouskilpailuun, tarjouskilpailun voittajien on toimitettava lain 4734-jakson määräysten mukaisesti, ja niiden on osallistuttava tarjoajiin, jotka kutsutaan esittämään tarjouksensa ottamalla ne mukaan esivalmistuserittelyssä määriteltyjen kriteerien mukaisesti. Yritykset, jotka lähettävät tarjouksia näiden ehtojen mukaisesti, ovat seuraavat:

1) Yüksel Proje, Metro İstanbul ja WSP
2) Idom Consulting
Prota - Syntagma
4) Vesirakennustekniikka
5) Arup - Ove Arup

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 04

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 4 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 05

Ostotarjous: Vakuutuspalvelu

Marraskuu 5 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 05

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Km: 370 + 517 (rautatie) ylitysrakentaminen

Marraskuu 5 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar