Lennot Yunuseli käynnisti uudelleen

Yunuselin lennot ovat jatkuneet: Burunlaş Aviationin Yunuseli-Haliç-lennot, jotka olivat vaikeita sumua, ovat jatkuneet.

Viime viikolta alkaen lentokoneiden lentoja, joita vaikeiden sumujen takia, alkoi jälleen. Yunuseli-laskeutumislinjan ja kultaisen sarven väliset lennot maasta merelle jatkuvat siviili-ilmailun pääosaston määräysten ja ohjeiden mukaisesti. Bursa Yenişehirin lentoaseman avaamisen jälkeen 2001issa Yunuseli-lentoasema, joka oli suljettu kaupallisiin lentoihin, alkoi toivottaa matkustajansa tervetulleiksi Bursa Metropolitan Municipality ja Burulaş -yhtiön intensiivisten ponnistelujen seurauksena. Yunuseli-metropolitanin lentoaseman toiminta, joka on loistava tilaisuus saada Bursa, annettiin BURULAlle yleiskokouksen päätöksellä. Lentoasema, jota ei ole käytetty jo vuosia, on käynnistynyt pääkaupunkiseudun investointien myötä.

Burulaşin pääjohtaja Levent Fidansoy; Burulaş on päättänyt investoida Bursaan, vahvistaa siteitään maailman kanssa, kaikki ponnistelut ovat Bursa, kotimaan lennot, erityisesti Istanbulissa, Ankarassa ja Egeanmeren rannikolla, Yunuseli ja Istanbul 3. Hän ilmaisi päättäväisyytensä lentää lentoaseman välillä, olla mukana epäsuorissa lennoissa ja avata ulkomaille.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar