Karamana New Overpasses

Karamana New Overpasses: Karamanin pormestari Ertugrul Caliskan, TCDD: n virkamiehet tulevat yhteen, Larende-alikulku ja 82. Vuosittainen koordinointikokous pidettiin valtion sairaalan ja Kiyikin välille rakennettavien 2-ylikulkuneuvojen parissa.


TCDD: n virkamiehet, pormestari Ertugrul Caliskan ja yksikköpäälliköt Larenden alikulkukäytössä ja 82. Vuosi Hän antoi tietoa kahdesta ylikulkuprojektista, jotka on tarkoitus rakentaa valtion sairaalan ja Kızıkin välille.

Pormestari Ertuğrul Çalışkan arvioi kokousta: kapsamında Suurnopeusjunayhteyksien puitteissa rakennetaan joillekin alueille uusia alikulkuneuvoja ja ylikulkuja yhteistyössä kunnan ja TCDD: n kanssa. Larende-alikulkuprojektissa, yksi niistä, ensimmäinen kaivaminen ammuttiin äskettäin. Toinen ylikulkuprojekti Karaman-Ulukışlan suurnopeusjunahankkeessa on 82. Vuosi tulee voimaan valtion sairaalan ja Kizikin välillä. Tässä alueella 2-erillinen ylikulkusarja valmistuu lyhyessä ajassa ja otetaan käyttöön meidän kaupunkimme. Larende-, Sümer- ja Yenişehir-kaupunginosat, jotka ovat asuneet rautatien toisella puolella pitkään, integroituvat kaupunkiin näiden alikulkuneuvojen ja ylikulkusillojen kautta. ”Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar