Korkeus Muğladan julkisen liikenteen maksuihin

Muğlan julkisen liikenteen maksut nousevat: Viime päivinä sanomalehdessä "kuljettajien huoneet ja osuuskunnat" julkisen liikenteen maksut korotuksen kysynnän lisäämiseksi "Muğlan pääkaupunkiseudun kunnan julkaisemien uutisten suuntaan.

Alueen sanomalehtiä, polttoainetta, vakuutuksia, kunnossapitoa, minimipalkkaa ja vastaavia kustannustekijöitä, jotka johtuvat kammioiden kuljettajista ja julkisen liikenteen ajoneuvojen osuuskuntien vaellusvaatimuksista, tehtiin suhteessa uutisiin. Muğlan pääkaupunkiseudun kunnan liikenneosasto antoi lausunnon.

Liikenneministeriön antamassa lausunnossa, jossa todettiin, että hintojen päivitys tehtiin viimeksi 2015: n alussa; julkisen liikenteen pääsymaksut päivitettiin viimeksi 2015-vuoden alussa; 2015 vuosi vuosineljänneksen 4 kanssa. Polttoöljyn viimeisen vuosineljänneksen, 2016%, 4 vakuutushinnan, 19% huolto- ja varaosien hintojen, välillä 27 kuljettajamaksujen nähtiin nousevan. Toteaa, että tariffinmääritystulli (UKOME) on liikenteen koordinointineuvoston alaisuudessa Kun otetaan huomioon, että käsityöläisten ilmoitukset kustannusten, kuten polttoaineen, vakuutuksen, kunnossapidon ja työvoiman noususta, ovat oikeita, mutta linjojen kuljettamat matkustajaa ja ajettua ajokilometrit ovat jokaisella rivillä erikseen, siksi ei ole oikein laskea nostettavia vaatimuksia vain panostuksen lisääntymisasteelle ottaen huomioon ajoneuvoja käyttävät kansalaiset, 25 - prosenttiosuus 37-arvosta kauppiasmieheltä on esitetty UKOME-hallitukselle lisäysvaatimusten linja- ja kilometripohjaisten kustannuslaskelmien jälkeen. UKOME-hallituksen tekemä päätös on korottanut 20: n elektronisen lennolle pääsyn palkkioita 30: llä. 2017-10 KM. 0 Cr. kanssa 10 Cr. , 1.50 .1.65 Tl. täysi lataus on 2 krs. Se on ollut. Muut etäisyysmaksut julkaistaan ​​osoitteessa www.mugla.bel.tr ja uudet hinnat ovat voimassa tammikuun 00.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 12

Tarjouspyyntö: Sivas Bostankaya -junamatkustajien kuljetus bussilla

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar