Erikoisryhmä Trabzonin kevyen rautatiehankkeen osalta

Erityinen ryhmä perustettiin Trabzon-kevytraidejärjestelmähanketta varten: Trabzonin metropolialueen kunta, kaupunkiliikenteen yleissuunnitelman ja hätätoimien tutkimushankkeen valmistelu ja 'kevyen rautatiejärjestelmän tarmvayn hankinta' 2 miljoonan punnan korvaukseksi. Noin 165 miljoonaa TL osoitettiin 85: n talousarvioon kevytraidehanketta varten, joka on yksi 2017: n tärkeimmistä hankkeista.

Kevyen rautatiehankkeen oikeudenkäynnit alkavat vuonna 2017. Tällä hetkellä 14-asiantuntijoiden ryhmä työskentelee intensiivisesti projektin parissa. Ryhmä tutkii projektireitin varrella olevia rinteitä ja arvioi vaihtoehtoja. 2017: n alussa suunnitellaan vakavaa valmistelua kevytraidehankkeelle.

Trabzonin pormestari Orhan Fevzi Gumrukcuoglu totesi aiemmissa lausunnoissaan: "Todennäköisesti 2017: n ensimmäisen vaiheen päättyminen lentokentän ja Akyazin välisen alueen loppuun saadaan askel askeleelta. Trabzonin esityslista tulee esityslistalle."

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.