Kala Eurasia-tunneli avattiin viiden päivän aikana

Viisi päivää avaamiseen Euraasian tunnelin sisäpuoli visualisoitiin: Viisi päivää ennen Euraasian tunnelin avaamista tunnelin sisäpuoli visualisoitiin. Kuvat osoittavat, että tunnelin sisällä olevat valaistus- ja merkinanto- työt ovat ohi.


Tunnelin sisällä otetut kuvat osoittavat, että työt ovat täysin valmiit ja valaistus- ja merkinantotyöt valmistuvat. Tunnelissa, jossa käytetään modernia valaistusta, on suuri kapasiteetti ilmanvaihto.

Toisaalta tunnelin uusin tilanne katsottiin ilmasta. Ilmakuva osoittaa tunnelin päähän.


3 Kommentit

  1. Mitä tapahtuu M5in kanssa?

    Ei uutisia M5ista.

    avaa se tämän kuukauden?

  2. Euraasian tunneli 8 saapui kuukauden alussa, M5 1 tai myöhemmin vuoden aikana. Niiden painopisteet tulivat ilmeisiksi, ja he olivat hyvin huonoja. Metro voi kuljettaa paljon enemmän ihmisiä, mutta niille moottoritiet ovat paljon tärkeämpiä. hyvin tyhmä.

Yorumlar