Metrobus-tragedia seurasi

Metrobussionnettomuuden jälkeen toimenpide toteutettiin: Istanbulin pääkaupunkiseudun CHP-edustajakokouksen jäsen Mesut Kösedağı ehdotti kuljettajalle matkustamon ohjaamoa metrobussien kuljettajien turvallisuuden ja onnettomuuksien vähentämiseksi.
Istanbulin pääkaupunkiseudun CHP: n edustajakokouksen jäsen Mesut Kösedağı, tänään onnettomuuden jälkeen metrobussi-kuljettajat vähentämään onnettomuuksien turvallisuutta ja edustajakokouksen jäsenet kutsuivat Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan puheenjohtajaksi.
KÄYTTÖOHJEEN SUOSITUS
Kösedağı, joka toivoi haavoilleen paranemista puheessaan, alkoi, kuten Euroopassakin, matkustajaa erottavan kuljettajan ohjaamon ehdottama.
Kösedağı puolusti, että metrobussit eivät olleet teknisesti riittäviä, ja sanoi: uz Vaadimme perusteellista tutkimusta lentojen päättymisen jälkeen. Tällä tavoin vältetään onnettomuudet, joissa on purkautuvia jarruja ja lukittuja ohjauspyöriä. "
Kösedağı vaati Metrobus-kuljettajia suorittamaan vakavan psykologisen ja suhdetoiminnan koulutuksen erityisellä ajokoulutuksella. ”Metrobussitiet ovat hyvin kapeita, ja kuljettajan ei ole helppoa käyttää niitä jatkuvasti. Siksi vaadimme erityiskoulutusta BRT-kuljettajille ..
Kösedağı väitti, että metrobussitielle olisi otettava käyttöön nopeusrajoitus, ja lisäsi, dışında Näiden lisäksi rautatiejärjestelmä on ainoa ratkaisu, joka säästää Istanbulin liikennettä. Pyöräajoneuvoilla ei ole mahdollisuutta ratkaista Istanbulin liikennettä. Siksi aloitamme yhteisen työn ministeriön ja IMM: n kanssa ja pysäytämme metrobussireitin ja vie sen metrolla. "

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

tsaari 09
tsaari 09

Ostotarjous: Rautatyöt

Lokakuu 9 @ 10: 00 - 11: 00
Kohti 10

Hankintailmoitus: Polttoaine ostetaan

Lokakuu 10 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.