Siirtymät Osmangazin sillalta

Osmangazin sillan 5: n risteykset pysyivät tuhansina: Citizen löysi Osmangazin sillan rajan kallista. 40-5 tuhansia ihmisiä, jotka käyttävät siltaa, jota hallitus takaa päivittäin 6 tuhannen kulkee, pysyi. IDO: n mukaan; Siirtymien osalta, jotka ovat kalliimpia kuin 35 prosenttia, valtio kärsi miljoonia dollareita päivässä.
Osmangazin sillan tietullien liialliset kustannukset ymmärrettiin kahden viikon kuluessa. 11-26 16 kattaa ajanjakson heinäkuusta 100 tuhanteen ajoneuvoihin päivässä. Kuljettajat, jotka löytävät kalliita maksuja, tuomittiin TAV: n hoitamiin İDO-lentoihin. 40 tuhat autoa päivässä takaa valtion taskun siirtymisen kahdessa viikossa 60 miljoonaa puntaa (noin 20 miljoonaa dollaria).
Olemme avanneet suuria toiveita
Laakson kaksi puolta yhdistävä silta 30 avattiin kesäkuussa pidetyssä seremoniassa. Ensimmäinen maksuton silta ensimmäisen 9-päivän aikana loman vuoksi alkoi heinäkuussa 11. Maksettujen kulujen ohella on kulunut noin 3-viikkoa. Ensimmäisten kahden viikon siirtymäluvut osoittivat, että Osmangazin sillan ohikulkijat, jotka ovat valtavia investointeja, olivat selvästi odotusten alapuolella.
16 ON VAIN 100 THOUSAND AJONEUVOJA PÄIVÄSSÄ
11-26 16-tuhansien 97-ajoneuvojen ja raskaiden ajoneuvojen määrä, jotka kulkevat Osmangazin sillan läpi 535in päivittäisen jakson aikana heinäkuussa. Vastaava määrä autoja oli 100 tuhatta 932-yksikköä. Tämä määrä on selvästi alle tavoitteen verrattuna 40-tuhatta ajoneuvoa, jonka hallitus on tehnyt päivittäin.
Kaksi viikkoa maksetaan 20 MILLION DOLLARS
Osmangazi-silta, joka on Gebze-Orhangazi-İzmirin moottoritiehankkeen suurin jalka, vähentää kuljetusaikaa Istanbulin ja İzmirin välillä 9-tunnista noin 3-tuntiin. Osmangazin sillalla valtio on varmistanut moottoritien kulun tällä reitillä. Tässä yhteydessä tehtiin päivittäinen 40-tuhannen passin luku. Vähemmän siirtymistä tarkoittaa enemmän rahaa valtion kassaa. 11-26 16in päivittäisen jakson aikana kulkevien ajoneuvojen lukumäärän mukaan heinäkuun välisenä aikana tehtyjen laskelmien mukaan; valtio joutui maksamaan miljoonia puntaa päivässä puuttuvien siirtymien vuoksi. 16 on rahamäärä, joka tulee valtion kassaista päivittäisten kulujen vuoksi; 59 miljoonaa 541-liiraa (noin 20 miljoonaa dollaria).
1 VIIKKO 700 THOUSAND AJONEUVOJA VIIKKOISSA
1 Heinäkuussa silta alkoi kulkea, koska Ramadanin juhlaa ei veloitettu. Tänä aikana silta koki sen vilkkaimmat päivät. 1 700 on kulkenut lähes tuhat ajoneuvoa viikossa. Tämä luku osoitti sillan tarpeen enemmän kuin tarpeeksi. Mutta kun tietulli kulkee, silta ei selviytynyt siitä intensiteetistä, jonka se sai juhlaan. Ajoneuvon tiheys on pienempi kuin 10 prosentilla juhlapäivään verrattuna. Silta, jossa on keskimäärin 100 tuhatta ajoneuvoa päivässä juhla-aikana, pystyi saavuttamaan päivittäisen luvun vain 16-päivinä.
Jos ei ole parantunut tila, 22 kattaa enemmän vaurioita vuosia
Väitetään, että tietullien pitämisestä on kysymys Steamboat-aulasta, vaikka se vähentää Persianlahden risteystä 6-minuutteihin. 35-prosenttiosuus Eskihisar-Topçular 1,2: n tietulliista kalliimpaa kuin valtion turvallinen XNUMX miljoonaa dollaria päivässä vapautuu edelleen.
Se ei näytä vanhalta
Osmangazin kaikkein huolimattomimmat lauttaliikenteen harjoittajat ovat niitä, jotka ovat eniten tyytyväisiä korkeisiin tietulleihin. IDO: n käyttöasteet, luvut ennen avaamista eivät vastaa toisiaan. TAV Venture Groupilla, jolla on IDO: n vuotuiset käyttöoikeudet 30ille, on toinen 25-vuosikausi. Jos Osmangazin sillan tietullit eivät vähene kilpailukykyiselle tasolle, valtio kattaa edelleen toisen 22-vuoden tappion kauttakulun takuun takia.
Osmangazin palkkiot määräytyvät IDO: n mukaan?
Istanbul Marine Enterprise (IDO) siirrettiin Tepe Construction Industry-Akfen Holding Inc. -yhtiölle Souter Investments LLP-Sera Real Estate Investment and Management Inc: lle. . IDO siirrettiin 2011ille yhden vuoden ajan, ja se tuli esityslistalle tietullien kasvun myötä seuraavina vuosina. Väitetään, että IDO-passitusmaksut ovat tehokkaita Osmangazin sillan hintojen määrittämisessä.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

miten 1

  1. Tällaista tiliä varten ei ole tarvetta olla pappi ja astrologi. Vain tutkia ja tutkia joitakin esimerkkejä kansalaisten käyttäytymisestä ajoissa (mikä on jokaisen julkisen liikenteen hankkeen edellytys), se on hyvin ohjaava (du). Näiden tietojen arviointi tilastojen avulla paljastaa kaiken (dı).
    Tämä tarkoittaa sitä, että asiaa ei ole tutkittu asianmukaisesti gerekti
    Tyypillinen esimerkki ensimmäisestä on Çeşme-İzmirin suunta, etenkin kesällä, moottoritie (56,3km = 2,50₺). Mutta jotkut kansalaiset, ehkä jopa enemmistö, pitävät vanhaa rannikkotietä ja 2,50₺ säästää mielessä. Mutta itse asiassa sen täytyy kattaa pidempi matka äärimmäisen hitaasti, mikä tarkoittaa, että 2 ja 5 viettävät useita kertoja ja pysähtyvät ja menevät satoja kertoja. Ympäristölle aiheutuneita vahinkoja ei mainita maamme epäherkät ja tajuttomat ihmiset!
    Mutta miten Turkin kansalaiset laskevat ajoneuvon kustannukset, vastoin yhteisiä maailmanormeja, kun ne muodostavat x? X kurush vbg -lajin laskentamenetelmät kilometriä kohti, eivätkä mitenkään ota huomioon ajoneuvon kulumisen, renkaan, öljyn, kunnossapidon jne. Puolen / toissijaisten kustannusten osuutta, tie tutkii myös sillan maut / maksutiliä vain tällöin maksettavasta maksusta. Tämä esimerkki käyttäytymisestä, ei tänään eikä lähitulevaisuudessa, ei muutu helposti, koska opetusvälineet, resurssit, ajoneuvojärjestelmät (tulostusmateriaali, radio-tv, julkinen paikka…) ovat täysin häiriintyneitä. Koska koko mediasysteemi, mukaan lukien viralliset kanavat, ei koskaan täytä oikeudellisesti olennaisen tärkeää "opetusta ja koulutusta"! (Opetusohjelmat ovat ensisijainen valinta crappy-viihdettä, kilpailua, avioliittoa, vatsaheitto-ohjelmia varten.)
    PÄÄTELMÄ: Näkyvä kylä ei halua ohjausta, ja jos lyhyen ajan tunnistetut henkilöt pystyvät muodostamaan tilastollisen perustan, 5 - 7 ei muutu niin monta kertaa kuin matemaattiset teoriat edellyttävät. Siksi vain epäsuoran kansalaisen pitäisi harkita, kuinka paljon hän maksaa! Vaikka se on kiistaton hyvä ja looginen palvelu, se voidaan sanoa vain "menneisyydestä, paremmasta, suotuisasta rahapolitiikan mallista!

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.