Pääministeri Yıldırım ilmoittaa Osmangazin sillan läpi kulkevien ajoneuvojen lukumäärän

Pääministeri Yildirim ilmoitti Osmangazin sillan läpi kulkevien ajoneuvojen lukumäärän: pääministeri Binali Yildirim, Osmangazin silta, viimeinen 8-päivä 760 tuhat ajoneuvoa kulkuneuvon ympärillä. Yildirim, Yavuz Sultan Selim Bridge avataan elokuussa 26 ilmoitti.
Pääministeri Binali Yildirim, 1 Osmangazin silta avattiin heinäkuussa 760-tuhatta ajoneuvoa pitkin. Yildirim sanoi, että silta on loistava, ja maailman suurin silta, Yavuz Sultan Selimin silta avataan elokuussa 26.
Yalovan valtatie Izmitista Altinovan kaupunkiin pääministeri Yildirim, Osmangazin silta kääntyi ajoneuvosta. Yalova kuvernööri Tugba Yilmaz odottaa häntä turnilileissä, Altinovan kuvernööri Nurullah Kaya, kaupunginjohtaja Metin Oral ja ryhmä kauppiaita, kiitti pääministeri Yildirimia.
Pääministeri Yildirim, sitten toimittajat Osmangazin sillan Ramadan Feast -loman aikana kulkevien ajoneuvojen määrän vuoksi.
Silmiinpistävä, että silta tarjoaa suuren mukavuuden Lightning, sanoi:
”Osmangazin silta 1 avattiin heinäkuussa. Tänään on kahdeksas päivä. Keskimääräinen 760 oli noin tuhat kulkua. Kun osuimme lokiin, 95 on yli tuhat. Kun osumme sitä vastaavalla autolla 100 tuhatta, 101 tuhatta, on liikennettä päivässä. On paljon huomiota. Suuri mukavuus. Siksi kansalaiset menivät lomalle mukavasti täältä. Palautukset alkoivat tänään. Huomenna tämä intensiteetti voi jatkua. Luultavasti yhtä paljon matkalla takaisin. 1 lähestyy yli miljoona 1,5 miljoonaa. Onnea. Erittäin mukava palvelu. Tie, silta, sivilisaatio. Aiemmin kun kansalaiset menivät ulos kateuden maihin, "Me ihmettelemme, mikä olisi mukavaa, jos nämä," hän. Kiitos Jumalalle, muut ovat kateellisia meitä nyt. ”
YAVUZ SULTAN SELİM BRIDGE JA EURASIA TUNNEL
Pääministeri Yıldırım, maailman suurin teoksia maan ja he saavat voimaa tehdä kansakunnan, ja Turkki on tullut siihen pisteeseen on korostaa, "Se oli kiitos kansamme, maamme rukoukset, tukea ja kansakunnan rakastava kuin hänen kuolematon teokset Turkin Recep Tayyip Erdogan ja hänen ystävänsä, että vain yksi heistä. "
Pääministeri Binali Yildirim huomautti, että liikenteeseen tehtiin paljon enemmän investointeja, sanoo Marmaray ja Euraasian tunneli.
Yıldırım jatkoi puheensa seuraavasti:
”Yavuz Sultan Selimin silta on maailman suurin silta. Avataan se 26-elokuussa. Avataan Euraasian tunneli joulukuussa 20. Maailman suurin lentokenttä kasvaa nopeasti. Luojan kiitos Turkki, vaikka kehän tulipalo, jatkaa otsikko yhdeksi maailman viidestä nopeimmin kasvavia maita. Kaikki on kauniimpi. Meidän huomisemme ovat paljon parempia kuin tänään. Haluaisin käyttää tilaisuutta onnitella kansakuntamme pyhää Ramadan-juhlaa. Mutta petollinen terroristijärjestö ei kuuntele lomia. Ei ole pyhää, ei Qiblaa. Tänään valitettavasti he ovat tehneet petollisen hyökkäyksen Mardinissa ja meillä on 2-marttyyreja ja haavoittuneita. Toivotan Jumalalta armoa marttyyreillemme ja haavoittuneiden kiireelliseen paranemiseen. ”

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.