Osmangazin silta oli yllättynyt hänestä

Osmangazi-sillan läpäisseet ihmiset yllättivät sen: Osmangazin siltaa käyttävät kansalaiset, jotka herättivät suurta huomiota ja joissa tehtiin yli 1-risteyksiä lomien aikana, kiinnittivät huomiota toiseen sosiaalisen median tietoon. Orhangazin tunneli, joka rakennettiin Gebze-Orhangazi-İzmirin moottoritien ja Gulf Crossing Bridge -hankkeen puitteissa, houkuttelee huomiota sen pituuden ja lyhyen rakennusajan myötä. 2 kiinnittää huomiota valtavaan tunneliin, joka on valmistunut vuosittain ja jossa viitataan 14in vuoden kestävään Bolu-vuoren tunneliin.
"Polku sivilisaatio ymmärrystä suurten kehitysaloitteelle viime vuoden 13 merkittäviä investointeja kuljetus- alueilla ja hankkeiden toteutettiin Turkki jatkaa. Osmangazin sillan rakentaminen, jota seurataan askel askeleelta ja jonka odotetaan olevan odotettavissa, esiteltiin kansalaisille, kun viime viikolla osallistui presidentti Recep Tayyip Erdoğan ja pääministeri Binali Yıldırım. 100 maamme tasavallasta. 2023, joka on yksi 9-tavoitteiden puitteissa toteutetuista jättiläishankkeista, toteutettiin 2-miljardin dollarin investoinneilla. 4 on suurin puolivälissä oleva ripustussilta maailmassa. Osmangazin ansiosta 6 on alaspäin. Kun koko hanke on valmis, on suunniteltu, että 8-10-tuntia kestävä Istanbul-Izmir-tie vähenee 3,5-tuntiin ja 650-miljoonan dollarin säästöt vuodessa.
Turkin pisin tunneli
Orhangazin tunneli, yksi hankkeen tärkeimmistä pilareista, valmistui hiljaa toisin kuin Osmangazin silta. Gebze-Orhangazin-Izmir moottoritietä Project, Turkin 3 kaistaa ja tehty ero, että pisin tunneli tunnelin Samanli nimi 'muuttunut Orhangazin' kuten. Tämän tunnelin matkustaminen on suuri ilo.
Valmistui ennätysajassa
Orhangazin tunneli 3, yksi 591 tuhatta 3ia ja toinen 586 tuhatta 2-metriä pitkä kaksoisputken tunneli, saatiin päätökseen niin historiallisessa ajassa kuin 4-päivät. Tammikuussa valmistunut tunneli, joka odottaa liikenne-, meriliikenne- ja viestintäministeriön hyväksyntää, avattiin liikenteelle huhtikuussa.
Altınova suoraan näkemättä Yalova
Gebze-Orhangazi-İzmirin moottoritien ja Gulf Crossing Bridge -hankkeen puitteissa rakennetun Orhangazi-tunnelin sisäänkäynti on valmistettu Altınovasta ja uloskäynti on Ortaköystä, joka on yhteydessä Orhangaziin. Bursasta Istanbuliin kulkevat ajoneuvot pääsevät Altinovaan suoraan Samanlın vuoristossa näkemättä Orhangazia ja Yalovaa.
Istanbul-Bursa 1 kellot
Orhangazin tunneli, joka vähentää etäisyyttä Istanbulin ja Bursan välillä 1-tunteihin ja vähentää Bursa-Izmirin etäisyyttä 2-tunteihin moottoritien valmistuttua, rakennettiin eurooppalaisiin standardeihin. Tunnelissa asennetun uusimman tekniikan ansiosta viranomaiset määrittelevät ”älykäs tunneli” toimenpiteisiin, jotka on toteutettu kaikenlaista negatiivisuutta vastaan.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.