Osmangazin silta avattiin ilmaiseksi, kunnes loma on päättynyt (video)

Osmangazin silta avattiin maksutta loman päättymiseen saakka: Osmangazi-sillan, jonka perusta on sijoitettu 2013iin, avaaminen toteutui. Presidentti Erdogan ilmoitti avajaisissa, jonka jälkeen Albanian pääministeri Edi Rama ilmoitti, että Osmangazin silta on maksuton loman loppuun asti. Toisaalta liikenneministeri Ahmet Arslan, sillan maksullinen 89 TL, ilmoitti.
Presidentti Recep Tayyip Erdoğan osallistui Osmangazin sillan avaustilaisuuteen, joka on Gebze-Orhangazi-İzmirin moottoritiehankkeen suurin osa, joka vähentää kuljetusaikaa Istanbulin ja İzmirin välillä 9-tunneista 3,5-tuntiin.
ISTANBUL-IZMIR 3.5 HOUR
Osmangazin silta vähentää kuljetusaikaa Istanbulin ja Izmirin välillä 9-tunneista 3,5-tuntiin. Gebze-Orhangazi-İzmirin moottoritiehanke on suurin pilari. 252-mittarissa on tornin korkeus, 35,93-mittarin kannen leveys, tuhannen 550-metrin keskusaukko ja tuhat 682-metrin pituus. 4 kuuluu maailman suurimpiin keskivälitteisiin ripustussilloihin. Paremmuusjärjestykseen.
2 HOUR DISTANCE
Käyttämällä olemassa olevaa tietä autolla Izmit-lahdella, reitti, joka kestää lähellä 2-tuntia, voidaan ylittää 4-minuutteina sillan ansiosta. Toteutettavuustutkimuksissa laskettiin koko moottoritien toteutettavuustutkimukset, jotka mahdollistaisivat 95: n lyhentämisen etäisyydestä nykyisestä valtateestä, kun taas 8-10-tunnin kuljetusaika lyheni 3-3,5-tuntiin ja säästöt 650 miljoonaa dollaria vuodessa.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.