Myöhäinen, kulkee 40-dollareita Osmangazin sillalle

Myöhäinen, 40-dollarin ylittäminen Osmangazin sillalle: 2010-syyskuussa tehty sopimus perustuu 35-vuoteen 2008-dollarihinnalle, joka on asetettu lahden sillaksi. Palkka nousee yhtä paljon kuin kuluttajahintaindeksin nousu Yhdysvalloissa vuosittain. Luku, joka saavutti 39-dollarin kesäkuun loppuun mennessä, saavuttaa 40-dollarin vuoden loppuun mennessä.
Nykyinen 25-dollarin (88.75 TL) ja 40-dollarin ero 15-dollarin välillä maksaa valtionyhtiölle. Jos päivittäin kulkevien ajoneuvojen määrä on pienempi kuin 40, valtio antaa 40-dollaria yritykselle puuttuvan ajoneuvon osalta.
Gebze-İzmirin valtatien, mukaan lukien OSMAN Gazin silta, sopimuksen määräysten mukaan; eivät ainoastaan ​​ajoneuvot, jotka eivät läpäise, vaan myös julkisten velvoitteiden täyttävien ajoneuvojen palkkojen ero. 35-dollarin maksu, jonka takuu perustuu sopimukseen, kuuluu 2008-vuoteen.

Säännösten mukaan tietulli on jonkin verran 40-dollaria tämän vuoden lopussa. Jos operaattori laskee tietullia, ero ei koske valtiovarainministeriötä, ja 2010-syyskuussa tehdyn sopimuksen mukaan 35-dollarin hinta, joka määritetään sillamaksuna, perustuu 2008-vuoteen.
Näin ollen, jos sopimuksessa ei ole eri säännöksiä seuraavina vuosina, 2008: n 35-dollarin palkkaa tulisi nostaa yhtä paljon kuin kuluttajahintaindeksin kasvua Yhdysvalloissa vuosittain. Tämän tilin mukaan 2016 39.05 on kesäkuun lopussa dollarin arvoinen.
Vuoden lopulla löytyy 40-dollareita, ja sillan avaamisen yhteydessä määritetty 88.75 TL -maksu vastaa nykyään 25-dollaria ilman arvonlisäveroa. 39-40-dollarin tietulli on korkea ja tuloja alennetaan tietullilla, mikä puolestaan ​​vähentää 14-15in määrää valtiovarainministeriön kuljettamassa ajoneuvossa.

2008-järjestelmässä tehdyn säädöksen myötä on säädetty, että hallinto voi suorittaa hallinnollisen hallinnon kokonaan tai osittain maksettavia maksuja olmayan hankkeissa, joita edunsaajat eivät voi kokonaan tai osittain maksaa.
Esimerkiksi jos keskimäärin noin 10 tuhat ajoneuvoa päivässä kulkee; Hallitus maksaa eron (osuus) ajoneuvoille, jotka kuljettavat 15 miljoonaa dollaria vuodessa 55-dollareilta ajoneuvoa kohden, ja 30-tuhatta ajoneuvoa, jotka eivät ylitä 40-dollaria vuodessa kullekin 432-dollarille.
Tässä hypoteettisessa esimerkissä vuotuinen kokonaismaksu on 486 miljoonaa dollaria. Konsortioiden virkamiehet ilmoittivat, että ensimmäisen vaiheen (Gebze-Orhangazi), mukaan lukien Osman Gazi-silta, kustannukset olisivat 2.7 miljardia dollaria. 6.3: n kokonaiskustannukset, miljardia dollaria, sekä muut Izmiriin johtavat valtatieturvat, varmistettiin valtiovarainministeriön takauksella.
Kun Osmangazi maksoi, liikenne väheni. Kesäkuussa avatun Izmitin lahden 30 Osmangazi-sillan rakentaminen ja seremonia alkoi laskea risteyksistä. Presidentti Recep Tayyip Erdoganin avajaisjuhla juhlitaan juhlapäivänä Osmangazin sillalla, itsepalvelupesula, jonka flocked liikenne oli lukittu. Ilmoitettiin, että 965-tuhannet ajoneuvot kulkivat sillan läpi, joka oli vapaa juhla-aikana, kunnes maksu aloitettiin.
TENHALAŞTI WAS BEGINNING
Osmangazin sillan risteykset maksettiin 11ilta maanantaista heinäkuuhun klo 07.00. Osmangazin sillan ja Istanbulin suuntaan kulkevat ajoneuvot, joiden tietullipaikat sijaitsevat Altınovan vieressä, maksavat sekä sillan että moottoritien kustannukset, kun he tulevat sillalle tullessaan.
Ajoneuvot Bursa-suunnan suuntaan, kun he ovat maksaneet sillan moottoritielle, he maksavat edelleen erilliset tietullit turniltien mukaan. Maksetun siirtymävaiheen alkaessa Osmangazin silta, joka on nyt käynnissä, on siirtynyt 12.50: n ja 13.50-tuntien välillä 316-ajoneuvoihin Istanbulissa ja 297-ajoneuvoihin Bursassa. Vaikka suurin osa 613-ajoneuvoista kesti tunnin ajan, kuorma-autojen ja kuorma-autojen puute kiinnitti huomiota, kun taas 14-lautat jatkoivat vastavuoroista vuorovaikutusta Topcularin ja lauttojen välillä. Auton kuljettajat, silta, joka ylittää 88.75 TL: n, lauttamatka on 100 TL, jossa todetaan, että he suosivat lauttoja heidän talouksissaan.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.