Tuulipaneelit, jotka on yhdistetty Yavuz Sultan Selimin sillalle

Ota yhteyttä Yavuziin suoraan
Ota yhteyttä Yavuziin suoraan

Tuulipaneelit liitettiin Yavuz Sultan Selimin siltaan. Tuulen paneelit vaikuttavat sillan läpi kulkeviin ajoneuvoihin.


Tuulilevyjen rakentaminen alkoi Yavuz Sultan Selimin sillalla, joka oli rakenteilla. Tuuli ei vaikuta tuulilevyihin ja sillan yli kulkeviin ajoneuvoihin. Kun Bosphorus-sillan aasialaiset ja eurooppalaiset puolet tulevat jälleen yhteen, silta jatkaa työskentelyään. Yavuz Sultan Selimin sillalla rakennetaan läpinäkyviä tuulipaneeleja. Korkeus on noin 3-metriä, mikä on tärkeä mitta ajoneuvon turvallisuuden kannalta. Tuulipaneelit ovat erityisesti suunniteltuja elementtejä sen varmistamiseksi, että sillat eivät altistu tuulikuormalle sillan avaamisen jälkeen. Tuulipaneelit asennetaan sillan rannikkoalueisiin ja ajoradan rannikkoalueisiin. Se tulee olemaan noin 3-metriä korkealla teräskannen tasolla, jossa ajoneuvot kulkevat. Tuulipaneelit sijaitsevat sillakannen rannikkoalueillaRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar