Etelä-Korean ja Japanin sijainen suurlähettiläs Turkki TCDD Railway ministeri Vierailut

Etelä-Korean ja Japanin sijainen suurlähettiläs Turkki TCDD Railway ministeri vierailu Etelä-Koreassa ja Japan Railway varaministeri hänen mukanaan valtuuskunnan suurlähettiläs Turkkiin General Manager İsa Apaydın'Olen käynyt.

TCDD, Etelä-Korea ja Japan Railway apulaispääsihteeri herra WOO PARK suurlähettiläs TURKKI isännöi Hiroshi OKADA

Etelä-Korea Maa-, infrastruktuuri- ja liikenneministeriö Minimin Woo Parkin varaministeri ja siihen liittyvä valtuuskunta, 26 toukokuu 2016 General Manager İsa Apaydın'Olen käynyt.

Vieraillessaan suoritetaan maiden välillä alkoi vuosia sitten ja suhteita ja tiivistä yhteistyötä painottaen ystävällisiä suhteita, jotka ovat edelleen erityisesti jatkamisesta rautateiden Etelä molemmat korostivat saa aikaan positiivisia tuloksia eli Turkissa.

Etelä-Korean valtuuskunnalle ilmoitettiin Etelä-Korean suurnopeusjunatekniikan historiasta ja nykytilasta. Valtuuskunta ilmoitti olevansa tietoinen maamme kansallisen juna-hankkeen parissa tehdystä työstä ja esittäneet ehdotuksia yhteistyöstä Etelä-Korean kanssa tapahtuvan teknologian siirron alalla suurnopeusjunaverkkojen tuotannon piirissä.

Apaydın korosti, että haluamme, että laivastomme ajoneuvomme ovat omaa tuotantoamme ja että pyrimme viemään naapurimaihin tuotettuja ajoneuvoja tulevaisuudessa ja että olemme avoin kaikenlaiseen yhteistyöhön tätä tarkoitusta varten.

Toivottaen menestystä Apaydınille uudessa tehtävässään, Park toisti uskonsa, että näiden kahden maan läheiset suhteet ja yhteistyö jatkuisivat yhä enemmän ja päättyivät hyvillä toiveilla.

Pääjohtaja İsa Apaydın'S toinen tärkeä vieraana Japanin suurlähettiläs Turkki Hiroshi Oka' oli y.

Oka ilmaisi mahdollisuuden vierailla Marmarayssa Istanbulissa maailman humanitaarisen huippukokouksen yhteydessä. Oka ilmoitti, että Marmaray on vaikuttanut merkittävästi matkustajaliikenteeseen ja liikenneongelmiin Istanbulissa, ja iloitsi suuresti Japanin yritysten kanssa toteutetuista hankkeista ja jakoi tietoa Shinkansenin junista Japanissa.

Kaikkiaan osoittaa, että kohdistaa 2023 vuotta 25.000 kilometrin rataverkon kohdistaminen rakentamisen Apaydin, erityisesti antama tuki hallitusta Turkin kanssa suurta edistystä rautatiealan näin laajentamaan visio rautateiden, hän sanoi.

Apaydin valmistunut Turkissa käynnissä ja suunnitteilla rautatien hankkeeseen liittyvää tietoa, annetaan vahvistettu Marmaray Turkin-Japani voisi toimia mallina yhteistyön lisäten, että ne kannattavat jatkamista vastaavia hankkeita TCDD.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.