Yavuz Sultan Selimin silta on valmis (video)

Yavuz Sultan Selimin silta valmistui: 3, johon osallistuivat presidentti Erdoğan ja pääministeri Davutoğlu. Sillan viimeinen kansi asetettiin ja sen rakenne valmistui.
Kolmas Bosphorin yli oleva silta, jonka odotetaan olevan ratkaisu Istanbulin liikenneongelmaan, on päättynyt.
VIIMEISTÄ LÄHDE LÄHETTI
Yavuz Sultan Selimin sillan viimeinen kannen laitettiin. Seremoniaan osallistui presidentti Recep Tayyip Erdogan, pääministeri Ahmet Davutoglu ja liikenneministeri Binali Yildirim, viimeisen kannen lähde.


TÜRK TURKS ON TULEVAISUUDESSA MUUT YAPI
Liikenneministeri Binali Yıldırım antoi tietoa sillasta; Maailman suurin silta. 3illa ei ole muuta siltaa, joka olisi valmistunut maailmassa alle vuoden kuluttua. Tämän sillan pääurakoitsijat ovat turkkilaisia, alihankkijat ovat ulkomaisia. Sitten japanilaiset, britit, korealaiset tekisivät. Nyt turkkilaiset auttavat muita. Aasia-Eurooppa 3. kertaa
DAVUTOĞLU: İ PRISON MAAILMA-PROJEKTIIN K
Pääministeri Ahmet Davutoğlu kertoi ministeri Yıldırımin jälkeen.
Tänään kohtaamme ylpeyden kuvan. Olen kiitollinen tasavallan presidentille kansakuntamme puolesta näiden projektien johtamisesta. Historiallinen päivä Istanbulille. Aziz Istanbul on heittänyt tämän sillan tärkeän taakan. Niinpä, jos meihin kuuluu kolme siltaa maan, Euraasian, Marmarayn ja Melenin alla maan alla, Istanbul yhdistää kuusi kertaa kaksi maanosaa. Maamme ylpeyshanke. jatkettiin ilman taukoa iskikr nämä investoinnit ainoa maa Turkki. Yavuz Sultan Selim Bridge, joka on tehnyt kaikkialla maailmassa toteutettuja hankkeita, merkitsee jälleen maailmankeskustelua uudelleen.

TASAVALLAN 100. Aiomme mennä vuoteen
Rakennamme sitä, kun joku tuhoaa sen. Toivon, että tasavallallamme on uusia projekteja 100. Tulemme vuosi ylpeänä ja arvokkaasti. Puhumme ensimmäisestä sillasta, joka yhdistää Aasian ja Euroopan maailmanlaajuisesti. Kansakunnassamme Aasia on vakiinnuttanut suuren jännityksen Euroopan valtioiden välillä kuin kansakunta, joka on leimannut historian sinetin. Nykyään kansakuntamme, jolla on oma insinööri ja työntekijät, osuu sinne kahdella mantereella. Voi Jumala säilyttää tämän sinetin. Toivon, että jokainen matkustaja, joka ylittää tämän sillan, saavuttaa terveyttä ja rauhaa.
ERDOĞANIN TYÖTEKIJÖIDEN KORUT
Presidentti Recep Tayyip Erdoğan, 3'er, joka tuhannen puntaa annettiin sillan työntekijöille ennen kuin Eid al-Fitr lupasi. Työntekijät osoittivat suurta iloa tämän uutisen edessä.
AVOIN AUGUSTISSA
Liikenne-, meriliikenne- ja viestintäministeri Binali Yildirim sanoi torstaina, että ”9-mittarin aukko on jäljellä. Suljemme tämän aukon sunnuntaina. Sitten resurssit saadaan valmiiksi ja puutteet. On mahdollista kävellä sillalla ja ajaa. " Ministeri Yıldırım sanoi myös, että sillan avaaminen on tarkoitus toteuttaa elokuussa.
KUVAUS
3. Kun silta on viimeistelty 59-mittarin leveydellä, siitä tulee maailman suurin silta. 8-kaistayhteys 2-kaistaradan 10-radan sillan kokonaispituus meren yli on 1408-metriä. Sillan kokonaispituus on 2 tuhat 164-metriä. Tällä ominaisuudella silta on maailman pisimmän ripustussillan, jossa on rautatiejärjestelmä.
3. Silta on maailman korkein jalan korkeus. Sillan rautatiejärjestelmä kuljettaa matkustajia Edirnestä Izmitiin. Rautatieverkko integroidaan Marmarayn ja Istanbulin metroaseman, Atatürkin lentokentän, Sabiha Gökçenin lentokentän ja uuden 3in kanssa. Lentokenttä on myös yhteydessä. Pohjois-Marmaran moottoritie ja 3. Bosphorus-silta toteutettiin mallilla “Build, operation, transfer”.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar