Turvallisuushälytys lentokentillä, linja-autoasemilla ja rautatieasemilla

Linja-autoasemien ja rautatieasemien turvahälytys: Turkin eri provinsseissa viime vuosina tapahtuneiden terroristi-tapahtumien jälkeen toteutetut toimet sisäministeriön mukaan 81 provinssin, sataman lentokentät ovat aloittaneet turvallisuustarkastukset linja-autoasemilla ja rautatieasemilla.
Lentokentät, linja-auto- ja rautatieasemat turvahälytyksessä Turkissa ja sitten sisäministeriölle elävien ihmisten liikkuvuus viime vuosina tapahtuneisiin terroristi-tapahtumiin eri kaupungeissa, lentokentät 81 kaupungissa, satamat, ovat käynnistäneet turvallisuustarkastukset linja-autoasemilla ja rautatieasemilla.
Ministeriön nimeämät tarkastajat menivät asianomaisiin kohtiin. Tutkijat, jotka suorittavat tutkimuksensa helmikuun loppuun mennessä, laativat raportin työstään ja toimittavat sen ministeriölle.
Ankaran ja Istanbulin terrori-iskujen jälkeen sisäministeriö, joka on lisännyt koko maan turvallisuustoimenpiteitä, on aloittanut turvallisuustutkimuksen mahdollisissa kohdissa. Ministeriön nimeämät tutkijat aloittivat tutkintansa lentokentällä, satamissa, linja-autoasemilla ja rautatieasemilla 81 maakunnassa.
ATATURK-Lentoasemien tarkastelu jatkuu
Sisäministeriön aloittaman käytännön mukaisesti tarkastajat suorittivat tarkastuksia myös Istanbulin Atatürkin lentokentällä. Yhdeksän Atatürkin lentokenttää tarkastaneen tarkastajan tarkasti kaikki terminaalin tulo- ja lähtöpaikat. Tutkijat tutkivat myös tarkkaan Atatürkin lentokentän poliisiosaston ryhmien ja TAV Private -turvallisuushenkilöstön tarjoamia turvapalveluja. Otettiin, että negatiivisia ongelmia ei ole toistaiseksi kohdattu.
TAV TARKISTAA KOULUTUSJÄRJESTYKSEN TURVALLISUUSTOIMINTAAN
Turvallisuuspalveluita Atatürkin lentokentällä tarjoava yksityinen turvayhtiö TAV tehosti myös henkilöstön koulutusta. Kun koulutuksia nopeutettiin, jotta henkilökunta olisi varovaisempi terroristi-tapahtumien suhteen, lepotoimistoissa asetetut näytöt antoivat työntekijöille mahdollisuuden katsella koulutuselokuvaa vapaa-ajallaan. TAV Private Securityn kouluttama pommi-asiantuntija aloitti koirien etsimisen Atatürkin lentokentällä ja sen ympäristössä. Terminaalissa olevien röntgenlaitteiden herkkyys on kasvanut. Atatürkin lentokentän poliisilaitoksen metrokerroksessa suorittamaa valvontaa tiukennettiin.

📩 29/11/2018 20:24

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*