Uutisia jättiläishankkeista ei tule esityslistalta

Devin Uutiset hanke ei putoa Agenda: Turkki, huomata valtava hanke, joka alkoi tehdä infrastruktuuriin viime vuosina, erityisesti "Izmitin Bay Crossing Bridge", "Canal Istanbulissa", "Yavuz Sultan Selim Bridge" (xnumx.köpr) ja "xnumx.havalim UUSI" Viime vuonna on määritelty kirjalliset uutiset 3ista lähes tuhat uutista. Tiedotusvälineiden seuranta Kansallinen virasto teki tutkimuksen, joka on yksi tärkeimmistä pilareista, jotka ovat meneillään olevan Istanbulin ja Izmirin välisen valtatiehankkeen "Izmitin Persianlahden silta" rakentamisen ajankohtana, yhteensä 3-tuhat 9-uutista, jotka näkyvät kirjallisessa lehdistössä.
Viraston katsaus lähes kolmesta tuhannesta kansallisesta, alueellisesta ja paikallisesta sanomalehdestä ja lehdestä paljasti, että 2 bin 339 -uutiset julkaistiin lehdistössä Kanal Istanbul -hankkeesta, jota pidetään Bosphorin vaihtoehtona ja jonka tarkoituksena on helpottaa Bosporin liikennettä. Viime vuonna lehdistössä ilmestyi 3-uutisia "Yavuz Sultan Selimin sillasta" (1.655.Köprü), jonka on tarkoitus olla ratkaisu Istanbulin tieliikennekokeeseen ja joka päättyi rakentamisessa. Valmistuttuaan päätettiin, että 3-uutiset ilmestyivät lehdistössä N 1.389.Havalimanısta, joka ilmoitettiin yhdeksi maailman suurimmista lentokentistä ja alkoi rakentaa.
Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar