Siemens toimittaa Vectron-veturit PKP Cargolle

Siemens toimittaa Vectron-veturit PKP Cargolle: Siemens toimitti menestyksekkäästi 3 Vectron-veturit. Vectronin vetureiden 15-yksiköiden valmistuksen jälkeen, jotka ovat PKP Cargolle valmistettavia 3-yksiköitä, on toimitettu erilaisia ​​staattisia ja dynaamisia testejä. Niinpä PKP Cargo on aloittanut rautatiekaluston laajentamisen, jonka se oli aiemmin päättänyt täyttää kansainväliset tilaukset.
501,502 ja 503 ovat valmiita testien jälkeen Münchenissä, Saksassa. Yksiköt lähetettiin Puolaan. Lähetetyt Vectron-veturit odotetaan saapuvan Puolaan tammikuun loppuun mennessä. Vaunujen saapumisen jälkeen on odotettavissa, että lopulliset testit suoritetaan ja otetaan käyttöön.
Ensimmäisen 3-veturin jälkeen seuraava 3-veturi on tarkoitus toimittaa ensi helmikuussa. Viimeinen tilattu veturi toimitetaan 2017in ensimmäisen 6-kuukauden aikana.
Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar