Autismi kaksosilla on Turkin mestaruuden

Autismi kaksoset jakaa Turkki Championship: järjestetään Erzincan Special Urheilijat kaksoset Ski Championship Turkissa merkittiin autismi.

Special Urheilijat kaksoset autistisien Ski Championship Turkissa oli merkitty Erzincan. Gemini urheilijat 12-vuotiaan Muhsin ja Ali Zeynep Murat Bingül veljet, jakoi Turkki mestaruuden omassa ikäryhmässä. Gemini pidetään Puolassa edustavat Turkin MM-kisoissa.

Erityiset Urheilijat Turkki Munzurin Mountain Ski kisat 2 700 tuhatta korkeus juurella Erkan Mountain talviurheilukeskuksen pidettiin. 20 19 -yhdistyksen maakunnassa, 38-urheilijoiden osallistunut mestaruus, oli suuri ristiriita. 16-naaraspuolisten 38-urheilijoiden erityisurheilijat hikoilevat alppi- ja hiihtokategorioihin. Erzurum alueellinen tuomioistuin Valtakunnansyyttäjä Murat Unal Bingül autistisen kaksoset ja Ali Muhsin Zeynep Bingül, oli mestari Turkin.

Ikäryhmä on ainoa lisensoitu urheilijat Turkissa antoi kuvernööri Süleyman sankari mitalit kaksoset. Erzurumin käräjäoikeus Ylellinen syyttäjä Ünal Bingül ei jätä lapsiaan yksin kilpailu- ja mitaliseremoniassa. Muut kilpailuihin sijoittuneet erikoisurheilijat saivat mitalinsa AK-puolueen varapuheenjohtajasta Ahmet Türveliltä, ​​AK-puolueen pormestari Cemalettin Başsoylta ja julkinen syyttäjä Hüsnü Aldemir.

Raiders valmentaja Melih Yavuz kaksosten autismi, kun Muhsin Championship järjestetään Turkissa viime vuonna Sarikamish Zeynep Murat Ali Bingül että Turkki Champion veljeksistä muistutti: "Olemme tehneet paljon töitä maailmanmestaruuden. Toivon, että voitamme, hän sanoi.

Turkki Special Urheilijat Urheiluliiton hallituksen jäsen Yunus Kabulin "todella mukavaa hiihtokeskus Erzincan. Turkki ja olemme nähneet, että askel kohti tulossa maailmanlaajuinen tuotemerkki. 20-urheilijat 38in maakunnissa osallistuivat mestaruuteen. Mestarit osallistuvat ensi kuussa Puolan MM-kisoihin Puolassa. Viime vuonna maailman erityisurheilijat tulivat toiseksi. Toivon, että he palaavat maassamme tänä vuonna ottamalla maailman tutkinnon. ”

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.