Istanbulin liikennehankkeet hankkeen helpottamiseksi

Istanbulin liikennettä helpottavat hankkeet: Istanbul, liikennevähennystoiminnan alue on ollut jo pitkään käynnissä, uusi hanke allekirjoitetaan jatkuvasti, ja nyt 660 3-tunnelin hinta on $ 13, tunneleiden ansiosta liikenne on hyvin helpottunut. rakentaminen voi kestää kauemmin.
Liikenne rentoutuu!
Istanbul, Turkki väkirikkain erillisen liikenteen ongelmia, koska maakunnan yaşamaktadır.özellikl loma kuukausina tuli, kun liikenteessä tuntikausia pulaan kalıyorsunuz.b siksi suurhankkeita helpottamiseksi liikenteen kuvernöörin puolella tunneli, joka gerçekleştirilmektedir.yapıl tehdään yleensä linkiksi polku, joka johtaa vilkkaasta liikenteestä. Dolmabahçesta Fulyaan on tunneli, jonka pituus on 2. 4 saavuttaa kilometrin pituuden.
Liitetty 3-tunneliin
Koska tunnelit valmistetaan täysin rentoiksi, liikenne keskittyy pääosin rentoutumiseen, joten tunneleihin ei ole yhteyttä eikä liikenneruuhkia. Jos hän käyttää 13-kilometrin pituista tunnelia pysähtymättä, kunnes hän saavuttaa halutun sijainnin hyvin lyhyessä ajassa.
2018 tulee valmiiksi
Vaikka Dolmabahçe-Fulya-, Fulya-Levazım- ja Levazım-Armutlu-tunneleita ei ole määritetty tarkasti, ne ovat valmiita ja valmiita käytettäväksi 2018issa, kun hanke on valmis, se maksaa yhteensä 660 miljoonaa dollaria.
Toinen projekti, joka rentouttaa liikennettä
Tekemällä raitiotietä matkaviestimen asemalle julkisten liikennevälineiden käyttö lisääntyy ja ihmiset säästävät paitsi kuljetuksia myös eroon raitiovaunujen ongelmasta. Nyt raitiovaunulinjalla pääsee helposti raitiovaunulinjalla, jonka 10 on kilometrin pituinen, ja hinta on 492 miljoonaa TL, ja sen odotetaan olevan valmis 2020iin. Näitä hankkeita ei tarvita.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

miten 1

  1. mitä tapahtuu istanbula tranvay, älä tee tätä sultanbeylin satamaan, vaan katsokaa linjaa, menemme nopeudella, jonka Güngören poistuu siitä

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.