İMO Trabzon Branch presidentti Yaylalı, Metro ei ole kevyt rautatiejärjestelmä

İMO Trabzon Branch presidentti Yaylalı, ei Metro Light -rautatieverkko: insinöörien kamari Trabzonin sivuliike Presidentti Mustafa Yaylalı ”Metro on tämän alueen raskain. Kustannukset ovat lukuisia. Tästä voidaan keskustella tiheämmissä paikoissa, Ken hän selitti kevyen rautatiejärjestelmän tarpeellisuuden.

Yaylalı sanoi: Tarvitsemme ensin kuljetussuunnitelman. Kuljetus on suunniteltava koko kaupungissa. Tätä varten kaupunkisuunnitelma on täytettävä. Uskon, että voimme tehdä kevyen rautatiejärjestelmän, joka voidaan liittää Besikduzuista Ofiin ja Rizeyn, kun kuljetussuunnitelma tehdään. Matkustajamäärässä oli ongelmia PİK-tunnissa. Olemme ylittäneet sen. Jos kaikki on tehty, kaikki Trabzon tulee saataville.

Jos taistelemme, me
Olemme koko tämän. Kaikki ystäväni ja minä pääsemme tähän. Jos joku aikoo taistella, sanotaan. Puhumme niin helposti. Mielestämme jalkamme ovat tiukasti kiinni siitä, mitä puolustamme. Suurempi mahdollisuus. Jos yritämme ottaa maakaasua jokaiselle alueelle tänään, meidän on suunniteltava kevyt rautatiejärjestelmä mahdollisimman pian. Jos aloitamme suunnittelun tänään, 2-3-vuoden projekti jatkuu. Päätös on tehtävä. Se on ongelma, jota on tutkittava nopeasti. Päätös on nyt pääkaupunkiseudulla ja liikenneministeriössä.

Rautatiejärjestelmää ei pitäisi sekoittaa rautateihin
Sinun ei pitäisi sekoittaa tätä rautateiden kanssa. Kevyt rautatiejärjestelmä on toinen. Erzincanin rautateillä ei ole mitään tekemistä kevyen rautatiejärjestelmän kanssa. Minun täytyy ymmärtää tämä kerran. Rakennustekniikka on hyvin erilainen projektilogiikassa. Erzincan Trabzonin rautatieyrityksellä Trabzonin on tärkeää lisätä kauppaa. Mielestämme kevytrautajärjestelmä on myös tärkeä, jotta Trabzon voisi olla yksi maailman elävistä kaupungeista. Mutta sen on oltava molemmat. Kaupungina olemme ansainneet kaiken kauppaominaisuuksistamme.

Meillä on trumpet
Kaupungin pitäisi haluta tätä hanketta ja seistä sen takana. Lisäksi on tärkeää, että meillä on ministeri. On myös tärkeää, että Binali Yıldırım on myös ministeri. Meillä on valttikortti. Meillä on kaikki halva.

Akyazin toteuttaminen
Nyt Akyazı'd stat on tehty. Sen vieressä rakennetaan uusia tiloja. On oltava liikenneyhteys kaupunkiin. Ongelma on liitettävä Akyazın kevyen raideliikenteen linjaan. Jos teemme kaikki suunnittelumme siten, että korostamme kevyen rautatiejärjestelmän risteyksen ratkaisemisen sijaan, voimme toteuttaa tämän järjestelmän vain 10-vuodelle. ”

Pääkonttori olisi laajennettava
Entinen poliitikon liikemies Abdullah Dabakoglu kertoi seuraavasta metrohankkeesta: ”Tansu Cillerin hallituksen, True Path -puolueen maakunnan kuvernöörinä, menimme Trabzonin moottoriteiden alueelliseen johtoon arkkitehti Ali Akarin kanssa. Sanoimme, että haimme 4-5-mittareita pakkolunastukseen, kun rakensimme tämän rannikkoradan Besikduzusta. On olemassa valtion laitoksia, mutta koska he eivät halua työskennellä yhdessä keskenään, tämä ei ole työmme vaan valtion rautateitä. He eivät katso kuumaa sanomalla, että olemme moottoriteitä. Emme voineet mobilisoida poliittista dynamiikkaa. Se on juuri sitä, mitä 28 alkoi vuosia sitten. Mutta se ei ollut.

Reittiä on laajennettava
Nyt tämä metro metrolla ei ole puolet. Akçaabat't ei voi mennä Arsiniin, vaan myös Rizeyn. Metro. Ei ole väliä missä hän löytää kuolleen armon. Mutta mielestäni valtio tarkastelee tätä ajatusta unena. Koska valtio hyväksyy hankkeet, joissa on pakkolunastusta ja vuokrata merellä täyttämistä varten. Jos sellaisten byrokraattien tasku, jotka eivät tee näitä töitä, eivät täyty, he eivät tee tätä työtä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 17

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Lokakuu 17 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.