Edirne-varajäsen Bircan, Edirnen suurnopeusjuna jättänyt toisen kevään

Edirne sijainen Bircan, Edirne oli toinen kevät-junan Edirne sijainen olet Bircan Edirne Edirne toistuvasti sanonut hän jälleen siirrettävä eräpäivä suurnopeusjunien ole aloitettu sellaista tuotannon annettu oikeus, hän sanoi Turkki kantoi suuren kansalliskokouksen esityslistalle.

Erdin Bircan, liikenne-, meriliikenne- ja viestintäministeri Binali Yildirim esitti kirjallisen ongelmakysymyksen, kun Edirnen suurnopeusjunayhteys alkaa, kun kysytään.

Recep Tayyip Erdogan muistutti, että suurnopeusjunan lupaus Edirneen pääministeri Bircanin aikana, "pääministeri Ahmet Davutoglu, varsinkin Edirne, jokainen ministeri lupaa edelleen nopean junan Edirneen", hän sanoi. Päätöslauselman perusteluissa ”Edirneissä ei ole tutkimusta suurnopeusjunasta, jonka väitettiin olevan käytössä 2017in aikaisemmissa lausunnoissa. Tällä hetkellä projekti on jätettävä 2020ille, Erd Erdin Bircan esitti seuraavat kysymykset:

  • Missä vaiheessa Edirnen suurnopeusjunahanke on?

- Mitä tähän mennessä on tapahtunut suurnopeusjunahankkeessa?

- Mikä on hankkeen kokonaiskustannukset? Kuinka paljon on käytetty tähän päivään asti?

- Milloin hanke on tarkoitus toteuttaa?

- Mikä on julkisten töiden tila?

Erdin Bircan sanoi: ”AKP on luvannut. Tayyip Erdoğan lupasi, Davutoğlu lupasi, Müezzinoğlu lupasi, muut ministerit lupasivat, mutta on selvää, että suurnopeusjuna ei pääse 2017iin. Nyt he sanovat, että 5 tekee sen vuoden kuluessa. Niin pian kuin mahdollista, teemme edelleen kaikkemme, jotta juna voidaan ottaa käyttöön. Bircan sanoi: ”Edirnen suurnopeusjuna on jäljellä toiselle keväällä. Bir

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.