Alpine Race K1 League-kisat

Alpine K1 Racing League: Turkin hiihtoliiton järjestämä Erzurum. Alpine Skiing päättyi K1 Racing League.

Palandökenin hiihtokeskuksessa viidessä luokassa pidetyissä kilpailuissa 5 hiihtäjää 13 alueelta kamppaili tutkinnon saamiseksi.

Kaupungissa sijaitsevan hotellin kiitotiellä järjestetyssä palkintojenjakotilaisuudessa palkinnot myönnettiin voittajille, kun taas Levent Taş oli ensimmäinen, Emre Şimşek oli toinen ja Cenk Üsta oli kolmas suurimmista miehistä.

Suurissa naisissa Ece İş otti ensimmäisen sijan, Buket Çetinkaya otti toisen sijan ja Özlem Çarıkcıoğlu otti kolmannen sijan. Serdar Deniz sijoittui ensimmäisenä, Emrah Şare sijoittui toiseksi ja Serhat Yılmaz sijoittui kolmanneksi 21in miesten joukossa.

Kilpailuissa tuli ensin Nihat Enes, Can Bostan tuli toiseksi ja Muhammet Umut tuli kolmanneksi, alle 18in, Ayşe Durlu tuli ensin, Selin Açıkgöz tuli toiseksi ja Lara Pelin Tamer tuli kolmanneksi ja Lara Pelin Tamer tuli kolmanneksi.