3. Silta toiminnassa

  1. Sillan toiminnassa he kirjoittivat tappaja-sillan tiellä: North Forest Defence, 3. Sillan ja Pohjois-Marmaran moottoritien hankkeen puitteissa toteutettiin kysynnän puitteissa toteutetun työn puitteissa Sarıyer Garipçen kylä. Aktivistit kirjoittivat "Killerin sillan" matkalla sillalta

Tietoja 50-ihmisistä, North Forest Defence -jäsenestä, 3. saapui Garipçen kylän sijaintiin, jossa sillat ja yhteydet ovat käynnissä. Yksi ryhmä kokoontui sillanrakennuspaikan sisäänkäynnille ja toinen ryhmä kokoontui tielle, jossa työ oli meneillään. Muovimaalaus ”Killer Bridge” -ryhmä täällä, ”Resist the North Forests” alkoi kävellä avaamalla bannerin. Ylikulkusarjasta kerätty kolmas ryhmä on Kibrinin 3-muistomerkki. Avaa banneri sanalla "Bridge" ja sano "3. Silta on murha ”,” Me tuhoamme sillan turhaan, kun hän tuki ystäviään huutamalla iskulauseita.

LYHYTAIKAINEN SÄILYTTÄMINEN YKSITYISEN TURVALLISUUDEN kanssa

Aktivistit, jotka haluavat kokoontua rakennustyömaan sisäänkäynnille, julkaisevat lehdistötiedotteen, yksityiset turvapäälliköt estivät. Lyhyen aikavälin lähitaisteluaktivistien jälkeen tien päällä oli rakennustyömaan sisäänkäynti. Ercan Sikdokur lue ryhmän puolesta lehdistötiedote.

Lausunnossa 3. Todetaan, että sillat ja yhdistävät tiet ovat sodan ilmoituksia pohjoisille metsille, jotka hengittävät Istanbuliin, ”3. Välittömästi sillan projektin aloittamisen jälkeen he sanoivat, että tällä kertaa rakennamme maailman suurimman lentokentän. 2 pohjoisissa metsissä. Harjoittaa teurastusta aaltoja. He lähtivät eläimistä ilman kotia, metsän kyläläiset työttömiksi, kaavailivat kukkuloita ja romahtivat järviin. Verilöyly jatkuu. Mikään uskon maailma, ei ideologia, mikään oikeusjärjestelmä ei missään tapauksessa voi nimenomaisesti hyväksyä tällaista joukkomurhaa.

Todettakoon, että toimet jatkuvat: ”Et voi kattaa tässä tekemiäsi rikoksia. Ota kuolemaan leviävät koneet, kolot, jotka myyvät ihmiskuntaa kolme senttiä, ja jätä pohjoiset metsät välittömästi.

Ilmoituksen jälkeen aktivistit hajosi huutamalla iskulauseita.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.