DPU: n opiskelijat tutkivat Yavuz Sultan Selimin sillan rakentamisen

DPU: n opiskelijat tutkivat Yavuz Sultan Selim -sillan rakentamista: Kütahyan Dumlupinar-yliopiston rakennustekniikan laitoksen opiskelijat, Istanbul 3. Silta- ja moottoritiehankkeiden rakennustyömaa.


DPU: n rakennusyhteisön konsultti ja osastopäällikkö Asst. Assoc. Tohtori Professori tri Nuran Bağırgan, tiedekunnan jäsenet Asst. Assoc. Tohtori Sami Döven ja Asst. Assoc. Tohtori Burak Kaymak, neljännen ja kolmannen luokan rakennustekniikan laitoksen opiskelijat osallistuivat.

DPU Construction Group, joka mieluummin menee kansallisiin hankkeisiin opiskelijoiden ammattitaidon ja kokemuksen yhdistämiseksi, on vieraillut myös Marmarayn ja Euraasian tunneliprojekteissa aiempina vuosina.
3. Silta- ja moottoritieprojektin rakennustyömaa oppilaiden kanssa, oppitunnit sovelluksen soveltamisessa ja sanoivat nähneensä.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar