9u 5 Ankara-metro siirtyi kiinnostaviin kuviin (video)

9 5 kestää paikalle Oli Ankaran Metro mielenkiintoisia kuvia: Gazi Mustafa Kemal Atatürkin vuonna hetkiä, jolloin kelloja marraskuussa 10 09.05 kuollut Turkissa kuten monissa osissa sireenejä soi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürkin elämän 10 jäähyväiset hetkiä, jolloin eri puolilla Turkkia sireenit soi marraskuussa 09.05 tuntia. Samalla Ankaran metroasemassa oli mielenkiintoisia hetkiä.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk lähetettiin tänään ikuisuuteen, 77 vuotta sitten. Atatürkin 77. Koska kuolema vuosipäivän 2 minuutin hiljaisuuden, ensimmäisen hän lopetti elämään kaikilla neljällä sivulla Turkki, Ankara. Katso 9'u 5 Ankaran metroasema Sıhhiye pysähtyy heti, kun kansalaiset ovat kuulleet äänimerkin pysähtymällä asemalle, josta löytyi hiljaisuus. Kaikki kansalaiset, jotka istuivat vaunussa sarvessa ja jotka kuulivat Vatmanin varastamat 2-minuutit, vastakkaisen vaunun kansalaiset kiinnittivät huomiota seisomaan.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 17

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Lokakuu 17 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.