Tänään historiassa: 11 huhtikuu 1917 12 ray ja 2 nukkuja, 14 huhtikuussa N

Tänään historiassa

11 Huhtikuu 1917 12 -raite ja 2-ristikkäin, 14 huhtikuussa, 150-tartunnan sai 50-jalkaväen ja 100-jalkaväenhyökkäyksen. Samana päivänä 16-ihmiset hyökkäsivät Müderric-asemalle, ja huhtikuussa puunleikkausjoukkue kärsi suuria tappioita.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.