Tänään historiassa: 27 maaliskuu 1873 ottomaanien imperiumi ottomaanien imperiumin ja luoton yleisen ottomaanien te

Tänään historiassa
27 Maaliskuu 1873 Otomanin valtakunnan ja ottomaanipankin ja kenraali kenomanien välinen lainaussopimus. Sopimuksen mukaan Ottomanin valtio olisi lainannut 3.000 miljoonaa ottomaanien liraa käytettäväksi 50 km: n rautatien rakentamiseen. Rautatieliikenteen vakauden vuoksi tätä lainaa ei voitu käyttää Wienin pörssin kriisin vuoksi.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.