Volvo tiellä Gefco Turkin päättää Jatka

Volvo tiellä Gefco Turkin päättää Resume: VOLVO luotettava ja kestävä yritys autoalalla GEFCO Turkki on päättänyt jatkaa johtajien autologistiikka alan jakelua autoja.
Seuraavat tulos jakauman tarjouksen Volvo-autot sijaitsevat maakunnissa yli 18 29 Turkki Volvon jälleenmyyjiltä aloitti jakelu suorittamiin GEFCO Turkki.
Kaikki toiminnalliset suorittanut Gefco Turkin Volvo. Syvällä sileää Sataman autojen tässä yhteydessä GEFCO Turkki Ereğli Ajoneuvologistiikkaa keskus kuljetuksen, käsittelyn ja suoritetaan täällä tapahtuu PDI operaatioiden GEFCO Turkin ja toimitukset jälleenmyyjille.
Auton logistiikan asiantuntija
Valmiit Ajoneuvo on 60 vuotta enemmän kokemusta GEFCO asettaa standardit tällä alalla sen perustamisesta lähtien Turkin 2002 vuosina. GEFCO Turkki, joka palvelee yhteensä 1 4 Yhteensä Ajoneuvologistiikka keskuksen, myös työpajoja Turkissa.
Tästä asiasta, GEFCO Turkki johtaja Fulvio Villa "Yhteistyömme Volvo on erittäin ilahduttavaa. Uskomme, että jatkamme toimintaamme tehokkaammin tulevalla kaudella. ”

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.