Tiheä sumu ja louhintatie lennot Uludagissa

Raskas sumu ja lodos Uludagissa vaikuttivat köysiradan lentoihin: Uludagin raskaan sumua ja lodosin takia kaapeli-autoliikennettä ei voitu tehdä Sarıalanilta. Vaikeista sumuista huolimatta jotkut hiihtäjät eivät jättäneet rinteitä tyhjiksi.


Johtuen tiheässä sumussa ja köysirata liikenteen lounaistuuli Uludag Turkin suurta hiihtokeskuksissa voitaisiin jälkeen Sarıalan alueella. Sarıalanin köysiradalta laskevat lomailijat jatkoivat hotellitilaa minibussilla. Lumi, tyyppi ja sumu yhdessä lodosin kanssa ovat tehokkaita Uludağissa, katseluetäisyys on laskenut 30-mittareihin. Jotkut hiihtäjät eivät jättäneet rinteitä tyhjiksi sumua ja lusikasta riippumatta.

Meteorologiasta saatujen tietojen mukaan sumu odotetaan nousevan illalla. Sää lämpötila on laskenut -2 asteen Uludağ lumen paksuus, 250 oppinut, että senttimetri.Rautatieuutisia