Samsun teki raitiovaunuvirheen! Ringler otettiin käyttöön

Samsun teki raitiovaunuvirheen! Sormukset otettiin käyttöön: Samsunin junayhteys, koska 40-kuljetusten minuuttien puuttuminen epäonnistui, tapahtuma välittömästi puuttui ja kilpailu ajan myötä SAMULAŞ-huoltoryhmä on tarjonnut vaihtoehtoisen liiketoiminnan kuljetuksen kansalaisen kanssa.

Aika 13.55'te 5517 kevytraidejärjestelmän ajoneuvo Youth Park Stationilla virroittimen vian vuoksi SAMULAŞ -huolto- ja korjausryhmä muutti. Samalla kun tekninen ryhmä jatkaa väliintuloa tapahtumassa, SAMULAŞ-operaatioiden pääosasto on siirtynyt vaihtoehtoiseen toimintaan moottoriteiden ja rautatieasemien välillä varmistaakseen, että 14.10: n kevyen rautatiejärjestelmän ajoneuvoon odottavien ja asemalla odottavien matkustajien kuljetus ajoissa tapahtuu ja lähetti kehäajoneuvot alueelle.

SAMULAŞ -huolto- ja korjausryhmä päätti vetää ajoneuvon vaihtosuunnassa huolto- ja korjausliikkeeseen. 14.27: ssä pito vietiin SAMULAŞ: n huolto- ja korjauskeskukseen 14.43: ssä. 40 lanseerattiin kevyen rautatiejärjestelmän palvelun teknisen intervention jälkeen minuutin häiriöiden jälkeen.
SAMULAŞ: n huolto- ja korjauspäällikkö koneinsinööri Ziya Kalafat kertoi yrittävänsä tarjota yleisölle turvallista matkaa avaamalla linjan mahdollisimman pian mahdollisten teknisten vikojen ja hätätilanteiden varalta. Vika ilmeni kevyen raideliikenteen ajoneuvon virroittimessa.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar