Nylon-hiihto Erciyestessä

Nylon-hiihto Erciyesissä: Erciyesin hiihtokeskus on täynnä viikonloppuja ja viikonloppuja. 2 tuhat 200 metriä Tekirin tasangolla kajakkeja ja nailonia vuokraavien suksien sijasta mieluummin hiihto

Sekä majoitus tarvitaan tilat päivällä sekä vaatteita, hiihto ja kelkka vuokraus Turkin taloudellisesta talviurheilun määritellään keskustassa Erciyes Mountain lumessa paksuus 2 metriä, ilman lämpötila 10 astetta saavuttaa, täynnä rinteet ja mekaaniset laitteet. Mount Erciyes ja nuoret, jotka eivät osaa hiihtää, hankkivat nailonpusseja ja -laukkuja nauttimaan diasta.

Matkapuhelimilla voidaan nyt seurata Erciyesin talviurheilu- ja matkailukeskusta, IOS- ja Andoid-pohjaisia ​​älypuhelimia. Erciyes Mobile -ohjelma kotimaisten ja ulkomaisten matkailijoiden yhteyteen Erciyesin säästä, kiitotien, tien asemasta, lippujen hinnoista, hotellin tiedoista, hiihtokeskuksista ja tapahtumista voi oppia tällaisista asioista.

NELJÄNNÄN 50-KOKONAISET MAILIT ON KESKUSTELUT JOKAISESTI

Erciyes Inc. Pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Murat Cahid Cıngı sanoi:

”Pyrimme käyttämään Erciyesiin liittyvää internetiä ja sosiaalista mediaa. Meillä on verkkosivusto, facebook-sivu, twitter-osoite. Lisäksi lähetämme päivittäin tietoa tuhansille 50-matkailijoille ja hiihtäjille. Näiden vaiheiden jälkeen siirrimme tiedot älypuhelimille, mikä on välttämätön osa elämää. 6in kuukausityön tuloksena valmistimme Erciyes Mobilin.

Rautatieuutisia