Izmir Metro Inc. Vastuullisuus Omak Lift

Izmir Metro Inc. Omak Lift Companyn vastuu on: İzmir Metro A.Ş, joka liittyy vaatimuksiin, jotka koskevat yllätyskeskustelua Üçyolin asemalla, joka tapahtui illalla tapahtuneen eilisen onnettomuuden jälkeen. selitti.

İzmir Metro Yllätyksekkäästi yllättäen tapahtuneen onnettomuuden jälkeen İzmir Metro A.Ş. ilmoitti.

”26 helmikuu 2015 17.22in torstaina tutkimukset ja tutkimukset jatkuvat vakavasti onnettomuuden jälkeen, jossa yksi matkustajista loukkaantui ja yksi heistä loukkaantui ja yksi heistä loukkaantui Üçyol Station Square -liukuportaan liukuportaalla. İzmirin metroasema tarjoaa matkapalvelun kokonaisuudeksi, kunnes asemalle saapuminen ja siitä poistuminen ja turvallisuus on yksi herkimmistä asioista. Tämä näkyy 15in vuosittaisessa liiketoiminnassa. Kaikki liukuportaat ja hissi ovat valtuutettujen ja asiantuntijayritysten suorittamien säännöllisten huolto- ja korjauspalvelujen alaisia. Ylläpitovelvoitteen täyttää tällä hetkellä Omak Lift ja säännöllinen huolto suoritetaan joka kuukausi keskeytyksettä. Lisäksi meidän ja huoltoyrityksen välisen sopimuksen mukaisesti ”voimassa olevat lait ja määräykset, kuten laillisesti velvoitettu suorittamaan teokset ja asiakirjat, tehdään huoltoviranomaisella”. Jos tilanne on ristiriidassa sen kanssa, se tehdään vastaavasti.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar