Istanbulan 3-tarinaputken kävelytie (Video)

Istanbula 3-kerroksen putkilinja: 3-kerroksinen putkilinja Gayrettepen ja Küçüksun välillä rakennetaan Istanbuliin. Pääministeri Davutoğlu puhui Mega-hankkeen esittelyssä

PRIME-MINISTERIN LINE HEADS AHMET DAVUTOĞLU: N SELAUS MEGA-PROJEKTIIN

Pääministeri Davutoğlu sanoi, tarihi Historiallista hanketta toteutetaan Istanbulin liikenteen ratkaisemiseksi. Pääministeri Recep Tayyip Erdogan, hyvä uutinen, että pääministeri Ahmet Davutoglu ilmoittaa tänään projektista. Istanbul on tulevaisuuden sekä menneisyyden ja maailman maailman aihe.

Valtioiden väittäminen maailmanlaajuiseksi voimaksi omistamalla Istanbulin. Näin me tarkastelemme Istanbulia. Jos sivilisaatiomme kerrotaan yhdessä kaupungissa, se olisi Istanbul. Teemme Istanbulista kaupungin suurimpia projekteja maailmassa. 3. silta ja 3. Lentoaseman rakentaminen jatkuu nopeasti. Näitä hankkeita käsitellään kaikkialla maailmassa. Maailman suurin lentokenttä on Istanbulissa. Istanbul on maailman pääkaupunki. ”

KULJETUS- JA TIEDOTUSJÄRJESTELMÄN LUKIT LÜTFİ ELVANIN SELITYS SUURI ISTANBUL-PROJEKTIIN

Ministeri Elven "Ankara Istanbul Konya Ankara-Eskişehir suurnopeusjunien Turkin Istanbul lahja ettik.büyük läpimurto gerçekleştirdik.izm Istanbul moottoritien 3. Yavuz Sultan Selim Bridge -hankkeet jatkuvat. ”

”Olemme kokoontuneet edistämään mega-projektiamme, joka on ensimmäinen maailmassa tänään. Kuinka onnellisia olemme rakentamassa vahva perusta vankka tulevaisuus meitä että uusi Turkki. Viimeisen 12-vuoden aikana olemme edistyneet merkittävästi infrastruktuuri-investoinneissa. Vuosisadan Marmaray-hankkeen myötä esittelimme rautatien risteyksen Bosphoruksen alla. Ankara, Istanbul, Ankara, Eskişehir, Konya ja Istanbulissa, Ankara, Konya YHT linja meidän kunnioitusta Turkkiin. Teimme suuren läpimurton rakennus-toimintamallin avulla. Marmarayn kaksois Euraasian tunneli, Izmit Bay Bridge ja kolmas lentokenttähanke ovat rakenteilla. Yavuz Sultan Selim poistaa tärkeän ongelman Istanbulin kauluksen risteyksissä sillan ja liittymien kautta. ”

“100-VUODEN PROJEKTI TULEVAAN”

Ministeri ELvan sanoi, aloita Nyt alamme lisätä uutta tähän mega-projektien sarjaan. Me saavutamme ensimmäisen maailmassa. Tämä projekti on projekti maamme rakastua Istanbulin rakastunut Turkissa. Se on projekti, joka koskettaa Istanbulin fysiikkaa, joka yhdistää kulttuureja, ei vain mantereita, vaan yhdistää maailman.

Tämä projekti on symbolihanke sen kykyyn toteuttaa. Tämä projekti on kulttuurien yhteenlaskettu hanke, jossa esitellään 3-kerroksinen Grand Istanbul -hanke, jossa yhdistyvät metro- ja valtatie-linjat, jotka helpottavat Istanbulin liikennettä ja lieventävät liikennettä, joka törmää julkiseen liikenteeseen. Olemme työskennelleet kovasti mega-projektissamme noin 10-kuukausia. ”

Iki Tarve rakentaa kaksi uutta tunnelia Bosporin alle. Nämä ovat metron tunneli Bosphorus-sillan alla ja toinen moottoritie Mikronesian alla. Suunnittelimme maailman ensimmäistä kertaa kolmikerroksisen tunnelin kahden tunnelin sijasta sekä metron että moottoriteiden ylittämiseen tekemällä kumipintaisia ​​ajoneuvoja ja risteyksiä erikseen Bosphoruksen alle. "

Projektin nimeltään büyük, kolmikerroksinen suuri Istanbulin tunneli, mukaan jättiläinen kolmikerroksinen tunneli ylitetään Küçüksusta Gayrettepeen Bosphoruksen alla.

"SUUNNITETTU ENSIMMÄISEN AIKA MAAILMAN 3 STOREY TUNNELissa"

Ministeri Lütfi Elvan sanoi: ”Mallinnustulosten mukaan tarve rakentaa kaksi uutta tunnelia kurkun alle. Suunnittelimme 3-kerroksen tunnelin ensimmäistä kertaa maailmassa sen sijaan, että teiden ja rautatien kulku tehtiin erikseen Bosphoruksen alla. Mega-hankkeen myötä elämä muuttuu Istanbulissa. Kuljetuksen selkäranka perustetaan Istanbuliin.

Tänään toteutamme projektin, jota 6.5 miljoonat ihmiset käyttävät päivässä.

Istanbulin 3-lentokenttä yhdistetään rautateitse. Başakşehirista Sabihagökçenin lentokentälle ulottuu metrolinja. Marmarayn kanssa se on ensimmäinen molemmista hankkeista. Tien ylitys tunnelit integroidaan kaikkiin Istanbulin tielinjoihin. Hanke ei aiheuta kuvan pilaantumista eikä häiritse siluettia. Mega-projektimme muo- dostuu rakennus- ja siirto-mallin avulla, eikä valtion rahat tule ulos

Elvan "askel askeleelta määränpäähän uudella innolla Turkissa kokevat jännitystä kävely. Haluan ilmaista kiitokseni tasavallan presidentille hänen tuestaan. Haluan kiittää kaikkia tiimimme jäseniä, jotka osallistuivat. Toivotan, että 3-kerroksinen Grand Istanbulin tunneli on suotuisa

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar