Erzurum Metropolitan Skiers vastaanottaa sertifikaatteja

Erzurum Metropolitanin hiihtäjät saivat todistuksensa: Erzurum Metropolitan Municipalityin hiihtokurssi peruskoululaisille ja lukiolaisille on päättynyt. Pormestari Mehmet Sekmen korosti todistustilaisuudessa pitämässään puheessa hiihtolajin merkitystä.

Pääkaupunkiseudun järjestämä hiihtokoulu peruskoulun ja keskiasteen opiskelijoille päättyi. Konaklın hiihtokeskuksen sertifikaattiseremonia Erzurumin pormestari Mehmet Sekmenissa, pääsihteeri Ali Riza Kiremitci, vanhempi pääjohtaja Mevlut Vural, muut pöytäkirjan jäsenet, vanhemmat ja opiskelijat. Erzurumin pormestari Mehmet Sekmen korosti todistustilaisuudessa pitämässään puheessa hiihtolajin merkitystä. Sekmen sanoi: üzerinde Yli 400-opiskelijat osallistuivat kurssiin. Opiskelijoille annettiin 20 tunnin hiihtokurssi. Nämä kurssit jatkuvat koko talven ajan. Erzurum on kaupunki, jossa tehdään pääasiassa talviurheilua, ja jokainen Erzurumin nuori hiihtää, kelata ja oppii ratsastamaan hevosia. Me tietysti tuemme ja kannustamme muita urheilulajeja, mutta haluamme myös talvi- ja jääurheilun kehittämistä. Onnittelen ja arvostan kaikkia kollegoitani, jotka ovat osallistuneet kursseihin, erityisesti pääsihteerimme, varapääsihteerimme, osastopäälliköiden, johtajien ja kaikkien henkilökuntamme kanssa. Toivotan menestystä kursseille osallistuneille opiskelijoille. ”
Puheiden jälkeen opiskelijoille annettiin todistuksia.

Rautatieuutisia