Turkki isännöi hiihto

Turkki isännöi hiihto: Turkki isännöi Euroopan cupin mestaruuden ensimmäistä kertaa hiihto. 7-urheilijat 40-maista osallistuvat kansainväliseen hiihtoliiton (FIS) lumilautailu-Euroopan mestaruuskilpailuun, joka pidetään Erciyesin hiihtokeskuksessa.

Kayseri antaa tietoa kisoissa Metropolitan kunta pääsihteeri Mustafa Yalcin, Nuorisoasiain ja Urheilu maakuntajohtaja Mustafa Eskici, Erciyes Inc. puheenjohtaja Murat Cahit Cıngı ja Turkin hiihtoliitto on pitivät lehdistötilaisuuden Etelä puheenjohtaja Memet.

Erciyes hiihtokeskus tekee mestaruuden kotiin ensimmäinen koskaan tehty Turkissa Cıngı sanoi, "että suksi 250 miljoonan investoinnin Eruoluk Keskuksessa kansainvälisen mestaruuden ensimmäistä kertaa. Seuraava tavoitteemme on maailmanmestaruuden järjestäminen. Hän sanoi yhdessä helmikuussa järjestettävän Erciyes 13-15in hiihtofestivaalin kanssa järjestettävän mestaruuden kanssa.

Pääsihteeri Mustafa Yalçın sanoi, että investoinnit Erciyesin hiihtokeskukseen alkoivat tuottaa hedelmää. Yalçın totesi, että teollista ja kaupallista kaupunkia Kayseri kutsutaan nyt matkailualueeksi ja sanoi: önemli Hiihtokeskuksessamme on tehty merkittäviä investointeja. Hiihtoon tarvittava mekaaninen ja alirakenne toteutettiin maailmanlaajuisesti. Haluan kiittää kaikkia niitä, jotka ovat osallistuneet siihen, että tällainen mestaruus on täällä ja otettu täällä.

Memet Güney totesi, että FIS: n virkamiehet tulivat hiihtokeskukseen 6-7-kuukauden aikana ja tekivät tarkastuksia mestaruuden edellyttämästä infrastruktuurista. Pystyimme saamaan mestaruuden, koska vaaditut olosuhteet ovat hiihtokeskuksessa. Tämän seurauksena järjestämme tärkeän hiihtomestaruuden. Tämä mestaruus on tärkeä askel maailman hiihtomestaruuden hankkimisessa Erciyesissä

Osallistuvat 40-urheilijat Saksasta, Sveitsistä, Alankomaista, Italiasta, Itävallasta, Sloveniasta ja Yhdysvalloista. 4-kisojen lisäksi on odotettavissa, että monet urheilijat osallistuvat maksimikokoukseen Erciyes Races.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 17

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Lokakuu 17 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.