Laskettelurinteessä, jossa 8-ikäinen tyttö kuoli eilen, suljettiin

Laskettelurinteessä, jossa 8-ikäinen tyttö kuoli eilen, suljettiin: kiitotielle, jossa 8-ikäinen tyttö kuoli eilen ja äitinsä loukkaantui, suljettiin.

Muut hiihtotoiminnan harjoittajat sanoivat, että yhtiö ei toteuta tarvittavia turvatoimia.
Saatujen tietojen mukaan onnettomuus tapahtui eilen keskipäivällä suurten talvimatkailukeskusten toisissa hotelleissa. 7-ikäinen Elif Uymuşlar, joka meni Uludağiin hiihtämään perheen kanssa lukukauden tauon aikana, loukkaantui pudottamalla hänen reki hänen äitinsä Ceyda Uimenşlarin kanssa ja kaatuen päänsä jääkiekkoon. Pikkutyttöä ei voitu tallentaa sairaalaan, jossa ambulanssi poistettiin helikopterilla. Äiti, joka kärsi uutisista, päästettiin sairaalasta tyttärensä kuoleman jälkeen.

Hautajaiset lähetettiin Istanbuliin ruumiinavauksen jälkeen, syyttäjä aloitti tapauksen tutkinnan. Hiihto laskettelurinteessä, jossa Little Elif tapettiin ja hänen äitinsä loukkaantui, kiellettiin

Nusret Santur, yksi Uludağin hiihtotoiminnan harjoittajista, sanoi: ücü Uludağissa sattui surullinen tapaus. Toivon, ettei tällaista valitettavaa tapahtumaa ole enää. Mielestäni täällä on laiminlyönti. Turvallisuustoimenpiteiden laiminlyönti, esteen ja verkon vetäytyminen ja turmeltuneen katastrofin aikaansaaminen aiheuttivat katastrofin. Meillä on kelkkarata kadun toisella puolella. 10 on tehnyt sitä jo vuosia. Teemme tarvittavat turvatoimet. Tätä paikkaa valvoo santarmeri. Mutta kun sukukypsiä ei ole saatavilla, he antavat ahdistuneen juoksijan. Tämä oli hinta, jossa vuokrattiin runaway runaway ”, hän sanoi.

Toinen hiihtopalveluyritys Orhan Sarı sanoi:
Kız Kun kaapeli on asennettu sinne, myös diat on asennettu. Laskevat asiakkaat pitävät sitä parempana, koska se on lähellä. Mutta he eivät tiedä, ettei mitään varotoimia ole. Olemme olleet täällä 10issa vuosia ja niitä tarkastetaan jatkuvasti. Emme nähneet siellä henkilökuntaa

Kelkka annettiin lapsen perheelle. Kukaan ei nähnyt sitä. Alas virta. He lensi siellä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 24
Kohti 24

Tarjouspyyntö: Level Crossing Guard Service

Lokakuu 24 @ 14: 00 - 15: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.