Sarıgölden kouluradan ongelmat päättyvät

Sarıgöl School Road Skein päättyy: Manisan Sarıgölin piiri, Sarıgöl Hayriye Ertürkin Anatolian lukio ja Sarıgöl Anatolian lukio yhteensä 530-opiskelijoilla on vaikeuksia saada oppitunteja sateisen sään aiheuttaman mutan vuoksi. Huoltoajoneuvot
Vaikka opiskelijat ja vanhemmat valmistautuvat ryhtymään toimiin tielle pääsyn vaikeuttamiseksi, AK Party Manisan sijainen Muzaffer Yurttaş, 2'nci Highwaysin alueellinen osasto, hyväksyi kunnan laatimat hankkeet suunnitellun tien rakentamiseksi.
Annettiin Sarıgöl Anatolian High Schoolin kaksikerroksinen rakennus, 15-luokkahuoneet maanjäristyksen kestävän rakenteen määrittämiseksi. 2014-2015-lukuvuoden alussa tämän koulun opiskelijat muuttivat Hayriye Ertürkin Anatolian lukioon Sarıgöl-Alaşehirin moottoritielle. XVIUMX-opiskelija-asuntolan rakensi Sarıgöl Educational Volunteers Association, ja kahden koulun 200-opiskelijat alkoivat opiskella yhdessä. Opiskelijat koulussa, jossa 530-opettaja toimii, kokevat joka päivä koettelemuksen. Opiskelijat voivat ylittää Sarıgöl-Alasehir-valtatien esteitä joka päivä pysyäkseen oppitunneilla ja tuskin tarttua viinitarhojen välisen 45-metrin hiekkatielle. Erityisesti sateisessa säässä jopa huoltoajoneuvot voivat tuskin ylittää tämän tien.
Necati Selcuk Sarıgölin MHP: n pormestari, Sarıgöl Hayriye Ertürkin Anatolian lukio ja Sarıgöl Anatolian High School -opiskelijat kärsivät suuresta vaikeudesta koulun tielle ja pois, sanoi: luovutettu XZUMXin İzmirin alueelle. Highways, "Tule, projekti tutkii sivustoa", hän sanoi. Odotamme. Sillä välin, älä seiso tyhjäkäynnillä, vaikkakin väliaikainen, puskutti tie kouluun, me kaatoimme soraa. Näin ollen ainakin tarjoamme huoltoajoneuvoja pääsemään kouluun helposti. Tämä ei tietenkään ole ratkaisu, mutta odotamme, että valtatie hyväksyy projektimme mahdollisimman pian ”.
AK PARTY OMAISUUS KÄYTETTÄVÄ PROJEKTI HYVÄKSYTY
Koulu polkuja mutaa, joka osoittaa, että vanhemmat kapinoivat tätä tilannetta, syöttämällä lukukauden loma Sycamore puu uloskäynnin Sarıgöl jossa "Haluamme tietä meidän kouluun", hän sanoi tekevänsä.
Kun ahdistus tapahtui paikallisessa lehdistössä, AK-puolueen Manisan sijainen Muzaffer Yurttaş tapasi İzmirin valtateiden 2: n alueellisen osaston ja ilmoitti, että kunnan hankkeille annettiin tarvittava hyväksyntä. Kuntien viranomaiset ja opiskelijat sekä molempien koulujen ylläpitäjät olivat tyytyväisiä hankkeen hyväksymiseen.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

tsaari 09
tsaari 09

Ostotarjous: Rautatyöt

Lokakuu 9 @ 10: 00 - 11: 00
Kohti 10

Hankintailmoitus: Polttoaine ostetaan

Lokakuu 10 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.