Istanbul - Bagcilar - Kabatas-raitiovaunupalvelut

İstanbulissa ei ole metroa: Bağcılar - Kabataşin raitiovaunulinjaa ei voi käyttää Güneştepe-Bağcılarin välillä 06.10in energiakatkoksen vuoksi.
Istanbulin Metropolitan Municipality (IMM) antoi lausunnon lumisateesta.
Lausunnossa todettiin: ”Meteorologisten ennusteiden mukaan lumen vaikutus jatkui koko päivän Istanbulissa eilen. Anatolian aamulla raskaat lumisateet menettivät vaikutuksensa. Kun yön ilma alkoi jäähtyä, teillä oli piilotettu jäätävä. Yön aikana Istanbulin Metropolitan Municipality -yhteisöön liittyneet tiimit jatkoivat siltoja, viadukteja, liitäntätietä, E-5-suolausta ja lumen kovettumista pääasiassa voimakasta sateita ja piilotettua jäätymistä vastaan. Tarvittaessa suolaa lisättiin piirikunnille
GÜNEŞTEPE - BAGCILAR-AIKANA EI VOI KÄYTETTÄVÄ
Kuljettajia pyydettiin käyttämään talvirenkaita. Lausunnossa "Jätehuoltojohtaja, Park Gardens Department, jalkakäytävä ja jalankulkijoiden ylikulkut, bussipysäkit, lauttasatamat tekivät lumen poiston käsin." Metrobus jatkoi sujuvuutta aamuun asti. Aamulla Istanbulissa ei ollut liikenneruuhkaa. Bağcılar-Kabataşin kevyt raitiovaunulinja 06.10'da tuntia Güneştepe-Bağcılarin lentojen välisen energiapuutteen vuoksi ei ole mahdollista.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar