Tuhannet ihmiset jäivät vanhoihin vaunuihin (kuvagalleria)

Tuhannet ihmiset pysyivät tiellä Bursa-vanhojen vaunujen takia: Bursan metro-vaunun epäonnistuminen aiheutti kuljetuksen lukitsemisen. Bursalılar, koska ilta-aikojen rikkoutuminen johtui heidän kotiinsa viivästyi puoli tuntia.

Vanha vaunu, joka oli integroitu järjestelmään Bursarayn inirinevler-asemalla illalla, hajosi. Anosta teki virkamiehet, sanoi ajoneuvon toimintahäiriön edessä. Vanhan tyylin vaunun toimintahäiriö ei todennäköisesti onnistu edistymään muiden ajoneuvojen takia.

Matkustajat odottivat noin puoli tuntia toisen ajoneuvon ottamisen jälkeen Arabayatağın suuntaan. Burulaş'ınin kansalaiset luopuvat vanhoista vaunuista odottamassa uusia vaunuja, sanoen, että he kokivat usein samanlaisia ​​epäonnistumisia, hän sanoi. Bursarayn vanhat vaunut tulevat esityslistalle usein toimintahäiriön vuoksi.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.