Yliviivat Elazığissa

Elazığ Overpasses with Elevator Nyt: Elazığin kunta on alkanut tehdä hissin, jossa on mielekästä tutkimusta ylemmistä kohdista erityisesti kehätiellä, jossa vanhuksilla, vammaisilla ja raskaana olevilla naisilla on ongelmia käytön aikana.
Ensinnäkin Kebanin tien varrella sijaitsevan Fırat University Engineering -yliopiston sisäänkäynnin yhteydessä rakentavat joukkueet toteuttavat myös hissijärjestelmän 3-ylipainossa.
Moottoritiet 8, jotta jalankulkijat voivat kulkea turvallisesti. He eivät kyenneet käyttämään kehätien ylilyöntejä, erityisesti lapsia, lapsia ja vammaisia ​​ja vanhuksia.
Tämän epäsuotuisan tilanteen vuoksi Elazığin pormestari Mücahit Yanılmaz antoi ryhmille ohjeita, jotta he voisivat tehdä tutkimuksen asiaan liittyvistä alueista ja ilmoitti aloittaneensa hissin rakentamisen ylemmälle risteykselle Keban Yolu kenraaliluutnantti Hulusi Sayın Streetille. sanoivat toteuttavansa.
Presidentti Mucahit Yanilmaz, joka totesi rakentavansa kahdeksan hissiä neljälle sisäänkäynnille ja uloskäynnille, tulee olemaan risteyksessä yksityisen terveyslaitoksen edessä kehätiellä helmikuun loppuun saakka, sekä maakunnan erityishallinnon, Turk Telekomin ja maarekisterin edessä oleviin ylävirtoihin. Hissijärjestelmää voidaan käyttää.
Lausunnossaan aydınlatma Ylivuorojen hissit haluavat samanaikaisesti luoda visuaalisen kauneuden yöllä, çalış sanoi presidentti Mücahit Yanılmaz de: n ylävirran hissijärjestelmän lisäksi sekä valaistustöiden korostamisen. ja sanoi, että he pyrkivät käsittelemään vammaisten ja vanhusten ongelmia.
Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar