Çankayan kunnan Ankaran asfaltin rahanäkymä

Ankaran asfaltin rahanäkymä Cankayan kunnassa: Asfaltin rahaliitto-osake ”Ankaran metropolin kunnan koteihin lähettämän shokin jälkeen Cankayan kunnan yllätys on nyt keskusteltu.
Viimeksi kuluneiden viikkojen aikana Ankaran kansalaisille on myönnetty asfalttirahaa, ja kansalaiset ovat arvostelleet laajasti miljardien määrää. Aihe CHP: n edustajat siirtyivät parlamentin esityslistalle. Kansalainen, joka tuli uutiseen 4 tuhatta 500 TL -laskua Ankaraan, "Ostin tien luultavasti." Kommentit tulivat.
Asiaa ei tapahtunut mediassa jo pitkään, ja Haber Ankaran jatkuvan raportoinnin ansiosta muut mediaelimet joutuivat tekemään tämän.
Uutiset Ankara kertoi kansalaiselle, että hän pääsi asfaltti rahaan, kun paljastui sokki. Tällä kertaa asfalttirahan näyttelijä oli Cankayan kunta.
"MITÄ MITÄ HOUSE KULUTTAA?"
Uutiset Ankara pääsi kansalaisiin, asfaltin rahan tulo kertoi alkuun:
”Noin 3 tuhatta 200 TL: n asfalttilainaa tuli Ankaran Metropolitan Municipality. Olen vihainen tästä. Tein valituksen ja välitin sen kunnalle. Nyt haen kanteen verotuomioistuimessa. Kuntien virkamiehet, kun taas kotitaloudeni korkean arvon laskenta laskun mukaan oli suuri. En ymmärrä, mitä asfalttirahalla on tekemistä taloni arvojen kanssa. Jos 3-mittarin asfaltti heitetään pois, saat 3-mittarin asfalttipitoisuuden. Mitä minun kotini. Ehkä taloni hinta on korkea, mutta tilanne on huono. Onko se naurettavaa?
”MUUT MUUTOKSET KAL
”Pääkaupunkiseudun sokki oli enemmän kuin Çankajan kunnan sokki. En Citizen sanoi, että tapahtuma oli seuraava:
Imiz menin Çankayan kunnalle maksamaan kiinteistöveroa toisena päivänä. Näimme myös, että tekoon annettiin huomautus. Olin järkyttynyt kysyä miksi. Olen velkaa asfaltille Cankayan kunnalle. Veri roiskui aivoihin. Suurempi velka myönnettiin; ja Cankaya. Saamme sen, mitä. Anna heille avain, jos he haluavat. He jopa kommentoivat tekoa antamatta edes tietoja. Odotan pian asfalttirahaa lähiympäristöstä. Jos hän ei, niin minä. Työskentelemme päivällä ja yöllä ja annamme asfaltin. Uskokaa minua, vaikka kerron jalkani vapinaa.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.